Vidyo Sansürleme?
-
arkdaşlar elimdeki vidyoda yüzü sansürlemek istesem bulanıklaştırmada olabilir herhangi bir sempatik bir resim yerleştirmede hangi programla bunu kolayca yapabilirm?
ModS: Konuları doğru yerlerine açalım -
video
-
sürekli hareket halindeyse basit bi programla yapılabileceğini sanmıyorum.
ama sabit duruyosa ya da 1-2 saniye anlık kımıldamalar varsa sony vegas ile yapabilirsin.
videonun pixel ölçülerine göre png formatında opacity değeri %50 olan yüze hizalanacak şekilde buzlu cam görseli hazırlayıp videoyaya katman olarak eklersin. süreye göre görseli sağa sola kaydırabilirsin.
-
Hybris bunu yazdı
sürekli hareket halindeyse basit bi programla yapılabileceğini sanmıyorum.
ama sabit duruyosa ya da 1-2 saniye anlık kımıldamalar varsa sony vegas ile yapabilirsin.
videonun pixel ölçülerine göre png formatında opacity değeri %50 olan yüze hizalanacak şekilde buzlu cam görseli hazırlayıp videoyaya katman olarak eklersin. süreye göre görseli sağa sola kaydırabilirsin.
bill gatesin movie makeri aklıma geldi :)
-
-
After effectsde kolayca yapabilirsin.
hareketli objeler için motion track kullan. bi tane işaret koyup ona sansür imajını (yada efektini) bağla. o obje hareket ettikçe sansür de üstünde durmaya devam eder.
-
after effect ile motion track biçilmiş kaftan
-
MustyKTE bunu yazdı
video
-
After Effect kaldrmazsa Sony Vegas veya Corel VideoStudio Pro ile yapabilirsin . Tabi biraz youtobe'dan Video izleyeceksin .
-
affter efect sürekli 64 bit hatası vardı 3 tane indirdim sağlam hızlı torent varmı 32 bit için