Vietnam Paypal
-
-
r10 da çevirim yapanlar %10-15 komisyonla
-
Dark_Lord bunu yazdı
Selamlar, ben @Kernel_Panic mürit ile çalışmıştım sorunsuz ödeme almıştım
R10'dakiler biraz fazla komisyonlu onu belirteyim
-
Elon reyiz senin de alacağın olsun paypal ı hayatımıza soktun gittin.şimdi ne yapacağız düşünüyoruz.
Geçenlerde birader pcr sorunu çıkmış los Angeles havaalanında telefonu kapanmış vodafone nasıl iş neyse.nakit çekecek olmuş kullandığı uygulama abd de çalışıyor çalışmamış bişeyler bana dolar gönder dedi.olur tamam revolut transferwise A baktım her zaman kullandığım şeyler onlar da hemen anında olmuyor.coinbase den cüzdanından göndereyim dedim benim account kapalı dedi vs.napalım aklıma gelen en son western union dedim komisyonu aklına getirme 500 dolara 30 dolar alıyor ama garanti.paypalı arayıp durdum da elden bişey Gelmedi.
weskeyy tarafından 26/Şub/22 22:18 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam transferwise olmuyor mu? Ben Türkiye'deyken öyle çekiyorum. Vietnam var mı yok mu bilmiyorum ama
-
Bende onaylı Cyprus PayPal'ı var. Çekim yapabiliyorum ama paypal kendi kurundan otomatik TL'ye çeviriyor. Öderken dövizle, banka kartıma çekerken TL ile işlem yapıyor.
-
Kernel_Panic bunu yazdı
Bende onaylı Cyprus PayPal'ı var. Çekim yapabiliyorum ama paypal kendi kurundan otomatik TL'ye çeviriyor. Öderken dövizle, banka kartıma çekerken TL ile işlem yapıyor.
Kıbrıs'ta askerlik yapan arkadaş var, onun üzerine açsam kullanabilir miyim? Paypal da ne gerekiyordu, Google gibi pin mi gönderiyor?
-
aylmz bunu yazdıKernel_Panic bunu yazdı
Kıbrıs'ta askerlik yapan arkadaş var, onun üzerine açsam kullanabilir miyim? Paypal da ne gerekiyordu, Google gibi pin mi gönderiyor?
Yok hocam AB üyesi olan Kıbrıs'ta geçerli. Şuan doğrulama için oradan hat almanı istiyor. Ben eskiden aldığım zaman fake bir gsm faturası gönderip oradaki ikamet adresini teyid ettirmiştim.
Kernel_Panic tarafından 27/Şub/22 22:29 tarihinde düzenlenmiştir