Vın Modemler Hakkında?
-
arkadaşlar kullanalar vsrdır tbi bende almayı düşünüyomda fazla bi bilgi sahibi değilim ama hangi operetrünkü hızlıdır hangisidaha uygundur falan bide benim tel 3g özelliği yok yinede kulllanabilirmiyim acaba?
-
up yokmu kullana yahu :)
-
hocam zaten telefonla alakası yok.
makinanın içinde kendi hattı var. ben abdullahazad ın tavsiyesiyle türkcell aldım memnunum.
hızı ve 3g şebekesi gayet iyi.
kontörlü aldım ben. lazım olunca kontör alır gibi gb alıyorum 4 gb aylık 40 lira. lazım oldukca alıyorum.
-
turkcell vınn modeme, vodafone 8tl sınırsız hattımı takıp keyfime bakıyorum. hız çok yavaş ama işimi görüyor : )
-
Turkcell hocam
-
Avea almada ne alırsan al
1gb 9tl
4gb 29 tl diye satıyorlar
ilkay 1gb kullandım 34tl
ikinci ay 1gb kullandım 32tl
üçüncü ay 4gb kullandım 104tl
4 ay kapattırdım :D
-
hocalar bende bir soru sorayım şimdi aldık diyelim bunu yurtdışında kullanabilirmiyiz. Ek bir ücret veya uluslararası tarifeyemi geçiyor.
-
Avea dan uzak dur. Benim canımı çok yaktılar. Şu an turkcell kullanıyorum acayip de memnunum. 200 tl ye multivınn cihazı aldım sanki kablosuz modem kullanır gibi kullanıyorum. tablet le pc ile giriyorum. Ohh misler gibi.
3G nin şebeke farketmez sorunu kotalı olşu. BEn 4gb kullanıyorum kota yı aşmam dersen turkcell hat + turkcell multivıın tavsiye ederim.
-
para olacakta turkcell e372 alacan.download 43mb upload 5mb.sanırsam 219 liraydı.8mbit bağlıntı ile dvdrip film uploadı 5 saat sürermi ya : s
-
bana kalırsa 3gye hiiiiiiiiiiiiiç bulaşma
giren çıkanı takip edemezsin bi süre sonra !-_-!
edit: hiç 3g kullanmamış birine tüm aklımdakileri yazayım
1-) sadece şehirlerde ve o şehirlerinde daha çok merkezinde 3G hızını kullanabilirsin
onun dışında heryerde aynı randımanı alamazsın çoğu zaman hızda dalgalanma olur
hele ilçede isen, 3g istasyonu bile olmayabilir...
2-) ilk 3 ay sadece 19 tl, küllen yalan? vergi şubu derken gene 30'u bulduruyolar
3-) modem beleş deil? taahhütlü alırsan (misal 2 yıl) öle hediye ediyolar... (SÖZDE! ama bence aylık 2-3 modem parası çıkar 2 yılda.)
haa, canın sıkıldı götüne kaçtı fiyatı, iptal etticen. ee nolacak? senden modemin 300 tl ücretini isticekler.
4-) upload da kotaya dahil bu ne demek, download=4gb deil, misal upload=500mb download anca=3500 mb olabilir
, aktif bir internet kullanıcısıysan, o 4 gb kotayı benim gibi 1 haftada bitirirsin.
zorluyorum anca 2 hafta yetio :)
o da nası biliomusun, sadece tbt takılıyorum, arasıra (çok arada sırada) bir video izliyorum o kadar
5-) kotayı 100 mb geçince = 5 tl hesap et kabaca 1 gb geçsen 50 tl :)
sen düşün tart biç. ben bu 3g bokunu aldım, kimseye tavsiye etmiyorum.
aklın varsa alma
ha dersinki param bol, elim kolum bağlasınlar bi güzel zikilmek istiom, doğru düzgün hizmet almadan soyulmak istiyorum,
göz açıp kapayıncaya kadar kotayı doldurmak istiyorum
e sen bilirsin güzel kardeşim fantazide sınır yok.
ha şöle söliyim, öle webden kopmamak için istiosan turkcell alma. git vodafone al