Vınn Çalışmıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hacılar vınn Huawei e3131 kullanıyom 21 mbph olan. Sorun bi anda başladı, takıyom bilgisayar tanımlamıyor :/ Şu şekilde;

Vınnı bilgisayarda varsa bilgisayarımda görünmüyor, silip tekrar yüklemek stediğimde ise bilgisayarımda görünüyor. Yüklendikten sonra birden gidiyo bilgisayarımdan. Benim bilgisayarda (win 7) takınca çalışmıyor ama başka bilgisayarlarda (win 7-8) takınca bilgisayarımda görünmese bile açılıyor. bağlan menusu geliyor. Bunun nedeni nedir. Bilgisayara format atmakta istemiyorum hemen daha 1 ay oldu. Güncellemelerle alakası olabilir mi? Bende aygıt yöneticisinde modemlerde görünmüyor. Pdanet yüklemiştim bundan kaynaklanablir mi? Başına böyle bir şey gelen var mı hacılar? 

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

güncellemden güvenlik duvarı ayarlarından olabilir. windows dısında özel bir revouninstaller benzeri programla kaldıysa çerezleride sildir birde öyle dene hocam.

yoksa format şart olabilir ( apple ın gözünü seveyim , windows kullanan müşterilerimizde problemlem çkınca vınıı düzeltmek 2 saat ) mac de sorun çıkmıyor zaten gir pini çalışsın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

güncellemden güvenlik duvarı ayarlarından olabilir. windows dısında özel bir revouninstaller benzeri programla kaldıysa çerezleride sildir birde öyle dene hocam.

yoksa format şart olabilir ( apple ın gözünü seveyim , windows kullanan müşterilerimizde problemlem çkınca vınıı düzeltmek 2 saat ) mac de sorun çıkmıyor zaten gir pini çalışsın.

Hacım bunu bi deniyim. advansed system care in uninstal yazılımıylan sildiydim fakat sonuç değişedi :/ ama bi bakıyım yinede eyw

ride or die..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

valla ben bugün bi müşterinin vınnıyla uğraştım olmadı

kayıt defterinden bütün kayıtları elimle sildim yinede yemedi

format attım düzeldi

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    Piratebay bunu yazdı

valla ben bugün bi müşterinin vınnıyla uğraştım olmadı

kayıt defterinden bütün kayıtları elimle sildim yinede yemedi

format attım düzeldi

Bende atıcam herhalde :/ Eyw hacım

ride or die..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

sistemi geri yükleme yap yada başka bir versiyon yazılım yükle düzelir.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 881 Toplam Mesaj: 7