Vınn İle Online Oyun (Kota ?)
-
Vınn modem ile gunde 1-2 saat LOL oynarsam eger ayda 2 gb ı doldururmuyum. Updateleri filan yurdun netinden yapıam sadece oyunu ping sorunu olmaması için vınndan oynamayı dusunuyorum. 2 gblık kota yetermi bana yoksa çok gecermiyim
-
1 gün dene hacı :D
şu network trafiğini hesaplayanlar var ondan kur, wireless ile bi oyun at bak bakalım ne kadar tutuyor
-
SharpShooter bunu yazdı
1 gün dene hacı :D
şu network trafiğini hesaplayanlar var ondan kur, wireless ile bi oyun at bak bakalım ne kadar tutuyor
hocam wless ile biraz zor olur oynamak 72mb/sn ile baglanıyo
-
Takipteyim
-
yarım saatlik bir oyun başı yaklaşık 9MB civarı gelen veri oluyor.
Aktarım hızı yer yer 3mb lere kadar anlık çıkıyor.
Avea 1 gb paketim vardı onunla baya uzun bi süre o şekilde takıldım.
herşey çok güzel başlıyo :D farm yapıyosun filan.. Sonra tf lere giriosun yavaş yavaş ping artıyor.
Bi bakmıssın ya yaşıyosun ya yaşamıyosun. Sonra report çekiyolar ban yiyorsun.
2 gb kota çok çok rahat yeter ama tek sorun ping.
-
ben nete kablosuzdan giriyorum aşşğıdaki matbaya modemleri bozulmuştu gittim win aldım 1 gb kota yükledim
72 saat aralıksız cabal oynadım 110 mb falan kota yedim ama program falan indirmiştim o ara
lol içinde bir test yaptım 40 dakkalık bir oyun ortalama 10-15mb çıvarında kota yiyor update yapmazsan
edit: pinglerde falan sıkıntı olmuyor rahatca oynarsın
edit2:bu arada yukardaki arkadaş ping sorunundan bahsetmiş bunu açıklama gereği duydum ben aveajet kullandım ama avea alanyada baya bi iyi belki ondan sorun yaşamadım
edit3: bu arada yaklaşık 4 gün takıldım ben aveajet ile toplamda 10-15 lol atmişimdir 2 günde cabalda kastim dediğim gibi 800 mb falan kota hala duruyor :D
Gzx tarafından 02/Eki/12 01:49 tarihinde düzenlenmiştir -
du meter die bi programcık var anlık hızını ve toplam bantgenişliğini gösteriri şiddetle öneririm
-
e71'i pc'ye bağlayarak vodafone 100mb sınırsız ile(100mb'yi geçince edge'ye düşüyordu) cs oynuyordum online, oynanıyordu yani sıkıntı olmuyordu pek.
-
anlık trafik takip programına gerek yok ag 3glerin programları gösteriyor saniye saniye dakika dakika saat saat gün gün hafta hafta ay ay