Vip Film Scripti | Beta
-
hep böyle oluyor dayanamayıp sonuna gelmeden konu açıyorum ve ondan sonra o script hiç bitmiyor yine dayanamadım :
Hocalar ordan oraya derken şimdide film scripti yazayım dedim herkes böyle film falan paylaşıyor bu film scriptinde de vip paylaşım yapıp vip üyelik satmak isteyenler için yapıyorum. Görsel olarak yorumlarınızı almak istiyorum. Hala beta hep olduğu gibi daha şimdiye kadar bitmiş sistem yok hep beta :) sona geliniyor son %95 hep kalıyor belki bu biter yazaaa :D neyse içine mesajlaşma sistemi, bildirim sistemi birde vip üyelik isteme sistemi yazılacak daha.. Bildirim sistemi dediğim veritabanına bildirimler kaydediliyor ama kullanıcıya henüz bildirilmiyor onları kullanıcıya bildirimek amaçlı vs vs.. Birde güvenlik açığı var mı yok mu sql injection yapılır mı denerseniz iyi olur. Tedbir alırız ona göre. Birde hani çeşitli programlar var böyle veritabanı görmek için o programlarla veritabanı görülebiliyor mu onu bileyim :) görülüyorsa zaten bırakırım bunuda :D
@Linki vermeyi unuttuk : vipfilm.ndmylmz.com/index.php
@Not: anasayfaya uyarı eklemedim hgenüz posterlere tıklayınca yanda açılır. linke ytıklayınca filme girebilirsiniz..
Üye olmak isteyenlere : http://vipfilm.ndmylmz.com/kayit.php
-
Çok güzel olmuş ellerine sağlık
-
olması gereken (daha güzel bi şekilde tabi )

-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------olması gereken (daha güzel bi şekilde tabi )

-----------------------------hocam tabiki arama şeyside olucaktı yazmayı unutmuşum böyle yapacağım gerçekten :)
-
hacım şu filmlerin bulunduğu bölümü ortalarmısın, monitörü kırıcam şimdi
güzel olmuş
-
bende scripti paylaşıyon zannettim :D
-
discoteam_487 bunu yazdı:
-----------------------------bende scripti paylaşıyon zannettim :D
-----------------------------hocam bittikten sonra satmak istiyorum kaça gider :D
-
ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------discoteam_487 bunu yazdı:
-----------------------------bende scripti paylaşıyon zannettim :D
-----------------------------hocam bittikten sonra satmak istiyorum kaça gider :D
-----------------------------ne parası hocam tahribatta bedava paylaş işte bide paramı isticen tbt üyelerinden :D
-
verilen emek buyuk paylasilmada saygi duyulur guzel olmus hocam :)
-
Hocam sahsim adima film istegi yapip o filmin eklenmesini bekliyecegime giderim google dan bulurum. Biraz daha cazip biseyler dusunmelisin bence