Virtual Dj MIX Station SV 04 V4.2
-
Arkadaslar bana virtual dj MIX Station SV 04 v4.2 programı lazım. yardım ederseniz sevinirim.
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.virtualdj.com
-----------------------------katılıorm :D
-
siteye bende girdim ama üye olamadım nedense:S o yüzden buraya açtım konuyu zaten...
-
çok sağol hocam ... :)
edit:
hocam bu benim istediğim değil galiba
bana lazım olan bu MIX Station SV 04 v4.2
edit2: verdiğin linkdeki dosyada bozuk patch rar'dan çıktı ama program exesi çıkmadı:)
-
işte biliyorum hani programı buldum ben siteden fakat üyelik istedi amaüye olamadım :S verdiğin linkdeki programın exeside çalışmıyo...
-
rar dan çıkartamya çalışırken dosya bozuk hatası veriyor
C:\Users\Fthrkl\Desktop\AtVirtualDJ4.3R12.rar: Virtual_DJ_43.exe dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk
"C:\Users\Fthrkl\AppData\Local\Temp\Rar$EX16.641\Virtual_DJ_43.exe" çalıştırılamıyor
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------DayWalk3r bunu yazdı:
işte biliyorum hani programı buldum ben siteden fakat üyelik istedi amaüye olamadım :S verdiğin linkdeki programın exeside çalışmıyo...
-----------------------------yukarida yazdigimi oku..
not; skin program degildir sadece programin kabugudur(temasidir)..
-----------------------------hocam senin verdigin link ben istedigim degil senin verdigin bende vardı benim istedigim MIX Station SV 04 v4.2
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
Fthrkl bunu yazdı:
-----------------------------rar dan çıkartamya çalışırken dosya bozuk hatası veriyor
C:\Users\Fthrkl\Desktop\AtVirtualDJ4.3R12.rar: Virtual_DJ_43.exe dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk
"C:\Users\Fthrkl\AppData\Local\Temp\Rar$EX16.641\Virtual_DJ_43.exe" çalıştırılamıyor
-----------------------------hojam cikardi bende sorunsuz bir $ekilde caps falanmi istiyorsunuz ??
-----------------------------yok valla denedim olmuyo.
bide 92 mb demişsin ama rapid de 38 mb gözüküyor. bi terslik varhttp://img519.imageshack.us/img519/1336/ekranalntsig5.jpg
-
Virtual DJ amatör bir program , başlangıç için iyi , bunun yerine Traktor DJ programını indirirseniz , daha profesyonel çalışmalar yapabilirsiniz .
Paylaşım için teşekkürler Führer .