folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Virtual Pc Kullanımı Hakkında Bilgi Almak İstiyorum

Virtual Pc Kullanımı Hakkında Bilgi Almak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

virüslerden ve gereksiz programların artıklarından bıktıgım için sanal makine kurma kararı aldım ilk orda test ederim mantıgıyla

kurulumu başarılı bi şekilde gerceklestirdim 

virtual pc console bölümünde bitane sanal makineyi oluşturdum buraya kadar sorun yok

fakat oluşturugum makineye start dedigimde post ekranından sonra dos ekranı gibi biyer gelio ben hazır işletim sistemi kurulu olur düşüncesiyle yüklemiştim :D sanıyorumki öyle deil anladıgım kadarıyla benim ona işletim sistemini kurmam lazım bunu nasıl gerçekleştireiblirim bilgisi olan biri anlatırsa sevinirim 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    hocam sun'ın virtualbox ımı kurdun işte kurcala cdrom yada .iso gostercen bide hdd ram falan eklicen sonra başlatcaksn zor değil

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Normal windows kurar gibi cdyi tak otomatik başlaması lazım, veya harddiskinde işletim sisteminin .iso dosyası varsa yolunu belir devam et...

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Virtual pc kurmak istiyorsan, vmware workstation programından sağlamını bulman zordur, parallels virtuzzo konteynırlarda güzeldir fakat, vmware yi öneririm, yapmak gereken tek şey vmware + herhangi bir işletim sistemi cd si yada iso imajı, gerisini vmware halleder rahat rahat kullanırsın

diğer programlarda sıkıntı çekersin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

virtual pc (microsoft'un olan) kullanıyosan kolaydır. 

Ama sağlam bi program istiyosan vmware derim holyzone gibi.

neden dersen yılların programı. + donanım vb şeyleri özelleştirebiliyosun. (birden fazla hdd + fdd bağlama , usb aygıtları

sanal ortamda kullanma vs gibi)

vmware lite diye bişey var ben onu kullanıom 50 mb dan düşük bi dosya

onu bulabilirsen indir derim.

edit: bu senin soruna cevap olmadı pardon

sen nasıl kuracam demiştin. ister sadece cd yi tak sürücüye, istersen ISO dosyasını göster ayarları karıştır 

zaten bulursun çok basit virtual pc 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePrEm
    DePrEm's avatar
    Erkek
    vmware bencede piyasadaki en sağlam sanal pc oluşturucu. yapman gereken çok basit elinde kurulmuş hazır bir işletim sistemi *.iso dosyası varya eğer onu programa göster program hemen pc yi o iso üzerinden açacaktır isoyu nerden buluyorum diyorsan eğer piyasada cdden çalışan xp ler var hazır kurulu 4mediastudio tarzı programlar ile o cdnin iso uzantılı imajını al o şekilde kullan...

Yuksekten Uçanlardan Uzak... // insanlara güvenmemem konusunda insanlara güveniyorum...
Toplam Hit: 1429 Toplam Mesaj: 6