Virtual Pc Kullanımı Hakkında Bilgi Almak İstiyorum
-
virüslerden ve gereksiz programların artıklarından bıktıgım için sanal makine kurma kararı aldım ilk orda test ederim mantıgıyla
kurulumu başarılı bi şekilde gerceklestirdim
virtual pc console bölümünde bitane sanal makineyi oluşturdum buraya kadar sorun yok
fakat oluşturugum makineye start dedigimde post ekranından sonra dos ekranı gibi biyer gelio ben hazır işletim sistemi kurulu olur düşüncesiyle yüklemiştim :D sanıyorumki öyle deil anladıgım kadarıyla benim ona işletim sistemini kurmam lazım bunu nasıl gerçekleştireiblirim bilgisi olan biri anlatırsa sevinirim
-
hocam sun'ın virtualbox ımı kurdun işte kurcala cdrom yada .iso gostercen bide hdd ram falan eklicen sonra başlatcaksn zor değil
-
Normal windows kurar gibi cdyi tak otomatik başlaması lazım, veya harddiskinde işletim sisteminin .iso dosyası varsa yolunu belir devam et...
-
Virtual pc kurmak istiyorsan, vmware workstation programından sağlamını bulman zordur, parallels virtuzzo konteynırlarda güzeldir fakat, vmware yi öneririm, yapmak gereken tek şey vmware + herhangi bir işletim sistemi cd si yada iso imajı, gerisini vmware halleder rahat rahat kullanırsın
diğer programlarda sıkıntı çekersin
-
virtual pc (microsoft'un olan) kullanıyosan kolaydır.
Ama sağlam bi program istiyosan vmware derim holyzone gibi.
neden dersen yılların programı. + donanım vb şeyleri özelleştirebiliyosun. (birden fazla hdd + fdd bağlama , usb aygıtları
sanal ortamda kullanma vs gibi)
vmware lite diye bişey var ben onu kullanıom 50 mb dan düşük bi dosya
onu bulabilirsen indir derim.
edit: bu senin soruna cevap olmadı pardon
sen nasıl kuracam demiştin. ister sadece cd yi tak sürücüye, istersen ISO dosyasını göster ayarları karıştır
zaten bulursun çok basit virtual pc
-
vmware bencede piyasadaki en sağlam sanal pc oluşturucu. yapman gereken çok basit elinde kurulmuş hazır bir işletim sistemi *.iso dosyası varya eğer onu programa göster program hemen pc yi o iso üzerinden açacaktır isoyu nerden buluyorum diyorsan eğer piyasada cdden çalışan xp ler var hazır kurulu 4mediastudio tarzı programlar ile o cdnin iso uzantılı imajını al o şekilde kullan...