Virtualbox A Ubuntu Kurulum..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vegabond
    Vegabond's avatar
    Erkek

arkadaslar windows 8 kullanıyorum virtual box kurdum ubuntu kurmak istiyorum flashtan yada cd den farketmez fakat her ikisinide defalarca denedim basarılı olamadım bu konuyu ayrıntılı olarak acıklayabilecek olan varsa cok sevinirim teşekkürler..ubuntunun universal usb installer programıylada denedim booot etmeyi fakat nafile yine system halted diyo sıkıntı nedir anlayamadım...

||DuRuYoRsAm SeBeBi VaR SuSuYoRsAm NeDeNi VaR hErKes RaHaT OlSuN hErSeYiN bİr zAmAnI vAr..!!|| -||Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.-||
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

wmware denedin mi?

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek

ubuntu paketini windows a indir isoyu görüntüle ama müdahele etme içinden wubi 'yi çıkartıp *.iso 'yla ikisini aynı klasöre koy. wubi.exe yi çalıştır(ilk önce cd rom'a bakacağından disk yok hatası verebilir, sallama onu). seçenkerini ayarla 2-3 dk da kursun sana. Makina açılınca da sana listeliyor hangi işletim sistemiyle başlatılsın diye... kolay gelsin  

edit: kaldırmak için windowstan program ekle kaldır menüsünü kullanabilirsin.

iyi biri değil... TBT
Toplam Hit: 1275 Toplam Mesaj: 3