folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Virtualbox Ekran Kartı Driveri

Virtualbox Ekran Kartı Driveri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Arkadaşlar geçen sene virtual box kurmustum ve akranrtını tanıtmayı başarmıstım. format attım bır dahada kurmadım gecenlerde vırtualbox ın 3 serısınde 3d destıgı vermeye basladıgını okumustum (dogru yada yanlıs) bır daha kuralım bakalım dedım kurdum xp sp2 yıde kurdum ama ekran kartını nasıl tanıttıgımı hatırlayamıyorum drıverınıde bulamıyorum. Lafın kısası F1 lutfen

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

yukardan menüden eklentilerini kur kendi tanır hocam

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

linux için o eklenti yanında gelmiyo

onu depodan indirbildin cd imajı iso onu enject ediyon .cd den yukluyon hepsi yuklenıyo

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

sagolasın rene . Xp s2 yuklemıs oldugum ıcın sorun olmadı rene hocanın dedıgı yapınca sorun cozuldu. su anda dx hatası verıyor. dx ındırıyorum onuda kurup ekran kartının ramını arttıracam bakalım sonra gorecez 3d destegını. zaten rene nın dedıgı yerde yukle degınce 3 d destegı ıle ılgıı bır seyler cıktı. bakalımdenıyecez

Toplam Hit: 2961 Toplam Mesaj: 4