folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Virüs Gibi Bişey Bende Anlamadım :)

Virüs Gibi Bişey Bende Anlamadım :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek

s.a arkadaslar ben virüs gibi bi dalga yazdım sanki :)

özellikleri =pcdekileri komple silmez  yanlızca windowsun acılıs için kullandıgı dosyalarını siler yani windows acılmaz ;)

bilen arkadaslar pcyi geri getirebilir ama bilmiyen cahil arkadaslar net hayatında daha fazla oldugundan pek cok kişinin windowsu geri getirebilicegini zannetmiyorum. yedirmek cok zordur cünkü uzantısı .bat     bu zamanda exe almıyo millet batı nası alıcak diceksiniz   almıcak  gerekirse siz adamın pcsine zorla oturcaksınız   siz acıcaksınız :)ama actıktan sonra windowsu geri getirmek için birazcık ugrasmak lazım.göçertiginin garantisini veririm cünkü format  atmadan önce acarım ve karsıma sihayla gri arasında bi ekran gelir hiç bi pok gözükmez.

link burda >>>>http://rapidshare.com/files/31836276/warning.rar.html<<<<

hiç bi antivirüsde yakalamıyo pek tiklerine takmıyolar galiba :)ama göçertiyoo

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    e güzelmiş :) ..eyw paylaşım için..

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

(: taqarım win xp cd mi onar derim onarır kömple uçuran cinsten bişe yoqmu :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackteam_
    hackteam_'s avatar
    Erkek

guzel paylasım ,daha varsa yanı lınklerı alalım lutfen

yok imza felan
Toplam Hit: 2111 Toplam Mesaj: 4