Virüs Girdi Yardım Lazım Help??
-
bilgisayarıma virüs girdi antivirüsü (nod32)devre dışı bıraktı c ye giremiyorum yeni antivirüs yüklemek isteyınce hata verıyor ne yapabılrıım bırde şey varmış antivirüsü flash dıske kurup bılgısayarda dırekt taratma yapılabiliyormuş bir bilgisi olan var mı tüm arşivim silinecek yardım lütfen
-
indir çift tıkla..
-
İşin bi şekilde hallolur ama forumlarda nasıl başlık açılacağı konusunda biraz daha çalışmalısın ;) Önemli bi şey yoksa bas formatı bu arada :D
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------
İşin bi şekilde hallolur ama forumlarda nasıl başlık açılacağı konusunda biraz daha çalışmalısın ;) Önemli bi şey yoksa bas formatı bu arada :D
nasıl başlık açılır söyle kardeşim bir eksiğimiz varsa o da kapansın bence uygun :) yok canım önemli ne olacak tüm arşivim müziklerim videolarım e-book larım yıllık ödev tez arşivim ....var yani önemli birşey yoq diğer arkadaşta birşey vermişte indiriyorum bakalım neymiş.. -
kardeşim konu başlığına help niye yazıyon ramızda yabancı mı var heps itürk yardım demeye üşeniyor musun ? :@
-
DEVSIRME bunu yazdı:
kardeşim konu başlığına help niye yazıyon ramızda yabancı mı var heps itürk yardım demeye üşeniyor musun ? :@
-----------------------------yardım lazım diye zaten yazmışım gereksiz bir noktaya parmak basıyorsun bence lafı daha uzatmayacağım tarrışmaya gerek yoq bence ha help yazmışım ha melp yazmışım mühim olan burada anlaşabılmek demek istediğimi anladıysanız yeterlı ..
-
Vakti olanlar burayı incelesin, eminim birkaç şey değişecektir..
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------indir çift tıkla..
bu verdiğinb şeyin ne olduğunu tam kestiremedim bu ne açıklama yapar mısın lütfen birazdam kalkıp eve gidince deneyeceğimde bi sorun falan çıkar diye soruyorum