Virüs Programı Hakkında ( Yardım )
-
hocalar avira free anv. kurdum formattan sonra. bilgisayarın anasını sikti sanki 5 senedir format atılmamış gibi bi kasmalar. interneti kesip duruyor arada. kısacası işimi görmedi.
varmıdır bilgisayarı kasmaycak ama nod32 kadar kendi halinde takılmayacak bi virüs programı ?
-
Comodo kur HDD nin amk`sun..
-
vay arkadaş yokmu ya
-
norton var. ne pc başlangıcını yavaşlatır ne de sistemi yorar. 4 aydır sorunsuz ve %100 memnun bi şekilde kullanıyorum.
-
Hiç birşey kurma ben 10 yıllık bilgisayar kullanıcısım bu gune kadar hiç anti vürüs prg. kullanmadım sadece akıllıca kullandım
bilgisayarımı arada sırada trojen keyloger vs programlarını kurup taratıp kaldırıyorum.
Yok altta simge çıkıcak ramdan cpudan götürücek yok ikide birde siren çalıcak key serial arıcaksın vs.
Hadi deyse neyse bi bokada yaradıkları yok bence kullanma öyle alıştır kendini sende bilgisayarında rahat etsin..
-
Hocam AVG Internetsecurity 2012 kurdum format`dan sonra 512 MB RAM la bile yavaslatmiyo pc yi
Computer Hardware
Minimum system requirements
- Processor: Intel Pentium 1.5 GHz
- Memory: 512 MB of RAM
- Hard disk free space (for installation): 1000 MB
kurmaya karar verirsen yana bide key verim 2018 e kadar rahat edersin
-
diCk bunu yazdı
Hiç birşey kurma ben 10 yıllık bilgisayar kullanıcısım bu gune kadar hiç anti vürüs prg. kullanmadım sadece akıllıca kullandım
bilgisayarımı arada sırada trojen keyloger vs programlarını kurup taratıp kaldırıyorum.
Yok altta simge çıkıcak ramdan cpudan götürücek yok ikide birde siren çalıcak key serial arıcaksın vs.
Hadi deyse neyse bi bokada yaradıkları yok bence kullanma öyle alıştır kendini sende bilgisayarında rahat etsin..
Anti-virüs yükleyeceğime sisteme oyun yüklerim hiç açmam kalsın öyle çöplük olacaksa öyle olsun :|¨¨
Hocam benimde tavsiyem AV yükleme ben işimi Virtual PC, Virustotal.com birde oraya buraya girmeden hallediyorum.
Daha iyi yani virustotal'in db'si kimde var ki zaten. -
bende symantec av 10 var işimi fazlasıyla görüyor yanına comodo firewall kurdum kardeş kardeş çalışıyorlar :)