folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Virüs Saldırısı! Peki, Şimdi Ne Yapmalı?

Virüs Saldırısı! Peki, Şimdi Ne Yapmalı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek

PC'nizin koruma altında olduğuna mı inanıyorsunuz? Zira her koruma programı solucan, casus yazılım, trojan ve tehlikeli rootkit'lere karşı sizi korumaz. CHIP Online 20 virüs tarayıcıyı test etti ve hangilerinin cidden koruma sağladığını ortaya çıkardı. Hatta bu işi beleşe getirip getiremeyeceğinizi de göz önüne aldı.

PC başında oturup internette geziyor veya e-posta yazıyorsunuz. Sonra birden gizemli şeyler olmaya başlıyor: Metin düzenleyicisi çöküyor, web tarayıcı kendi kendine garip garip web siteleri açmaya başlıyor ve en sonunda sisteminiz yeniden başlatılıyor. Sanki yabancı bir güç PC'nizi eline geçirmiş gibi. Aslında tam olarak durum budur: İnternet mafyası PC'nize zararlı yazılım yerleştirmiştir ve onu uzaktan kontrol ediyordur. Fakat sadece saldırgan kendini gizlemeye dikkat etmezse durumun farkına varırsınız. Gerçekten zararlı trojan'lar ve rootkit'ler kendilerini öyle saklarlar ki PC'niz uslu bir şekilde çalışmaya devam eder ve elbette tüm sırlarınızı mafyaya iletir.

Belki de şimdi "Hiç sorun değil" diyeceksiniz. "Bir virüs korumam var" Ama bu koruma güncel mi? Yahut korumanız güvenilir biçimde PC'nizdeki zararlı yazılımları tanıyabiliyor mu? CHIP Online size bu soruların cevabını verecek. En önemli 20 virüs tarayıcıyı test ederek hem pasif konumda hem de kurulu olan virüs ve rootkit'leri tanıyıp kaldırabilme kapasitelerini ortaya çıkardık.

http://www.chip.com.tr/konu/guncel-virus-tarayicilar-kapisiyor_15355.html

Emekli
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek
    hocam bana kalacak olsa panda derim ama nod32 kullan kasmıyor hiç olmasa..

Emekli
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    Valla NodOski Hiçbir İşe Yaramıyor Son Sürümü yükle Her Zaman Güncelliyorum.Bilgisayarım Virüs Dolu Bunu Biliyorum.Adam Akıllı Bir Program Bulsam Taratsam :/

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

norton yaptıgı son atakla kasma olayını devre dışı bıraktı gui si açıkken bile sistem üzerinde eskiye göre acaip bi performans söz konusu zaten artislik olsun die kadran falan koymuşlardı harcadıgı cpu yu gösterior :D

avira 12. sırada yer almış sie 

kaspersky 8. sırada yuh

aviradan başkasını aramam :D

BENCE BUNLARIN VİRÜSÜ BOZUK :P  yada ilk 10 dakiler çeşitli büyüklüklerde dergiye bu ay reklam verdiler :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EfsaneTurka
    EfsaneTurka's avatar
    Erkek
    avira rullz

A face that awakes when I close my eyes
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bdygrd
    bdygrd's avatar
    Erkek

hoca kaspersky yi tek gecerim.adamlar dünya markası yapmış nasıl 8. oluyorsa

emrah kimdir , kudreti nedir , bilinmez !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

CHIP zaten kendimi bildim bileli ya Norton'u yada Trend Micro gibi reklam manyağı bi işe yaramayan antivirüsleri birinci yapar.Bu tür dergilerdeki hiçbir test'e güvenmeyin çünkü hepsi para yemekte CHIP olsun PCNET olsun vs.Zaten en iyi antivirüsler bağımsız testlerce belirleniyor.Şuanda en iyi sonuçlar alansa Avira ve ondan sonra gelicek olan Kaspersky :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

yıllardır nod 32 kullanıyorum en donanımsız pc de bile işimi görüyor.Birazda dikkat meselesi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Adamlar en çok reklam parasını kazandıklarını 1.seçiyorlar.Ticari sürüm ücretsiz sürüm diye ayırmışlar ikiye,ticari sürümde neden avira yok merak ettim??Aviranın sadece ücretsiz antivirüsü yokki ama para yedirmiyor ya dergiye sadece ücretsiz sürümünü test et ;)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

shadowan bunu yazdı:
    -----------------------------

Adamlar en çok reklam parasını kazandıklarını 1.seçiyorlar.Ticari sürüm ücretsiz sürüm diye ayırmışlar ikiye,ticari sürümde neden avira yok merak ettim??Aviranın sadece ücretsiz antivirüsü yokki ama para yedirmiyor ya dergiye sadece ücretsiz sürümünü test et ;)

-----------------------------
    ayen katılıyorum parayı veren zirve yapıyor :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 14990 Toplam Mesaj: 11