Virüs, Tanıyan?
-
arkadaşlar aslında bu virüs ile ilgili bir konu daha açmıştım ama kesin bir çözüm bulamadım..(5 makinaya format atmak zorunda kaldım)
virüs bazı exe uzantılı dosyaların içine saklanıyor.. mesela 2 gün önce bilgisayar aldım (windows xp). internet kafede çalıştığım için diğer makinalardan bazı programlar atıp eve götürecektim bu arada daha öncede ana makinamıza bulaşmış ve format atmak zorunda kalmıştık..ağ balantısı kurup bazı dosyalar indirip attım.. sonra kendiliğinden aktif oldu virüs.. küçük bir ekran geliyor diyor bütün bilgilerinizi kaydedin falan filan sistem 60saniye sonra kendiliğinden kapanacak...makinayı çok yavaşlatıyo, mailler atmaya çalışıyo, ismi letter-bak-invd-vs vs. klasöler oluşturuyo. c ye format attık sonra tam sevinmişken daha önce makinanın içinde olan moonstar adlı sözlük dosyasının exe sini çalıştırmak istedim. exeyi çalıştırır çalıştırmaz aynısı ekra vs vs vs.... bu arada makinayı yeniden başlatmaya kalkınca diaolog box adlı exe uzantısını simdi sonlandır ekranı çıkıyor... aslında daha belirtmediğim çok sorun yaşattı bana=antivirüsler kurdum olmadı (antivirüs programları bazı sstem dosyalarını sildi.ravmond exe gibi diğerlerini hatırlayamadım... bu virüs yine benim karşıma çıkacak biliyorum bunun bir yolunu bulalım arkadaşlar bazıları adının blaster olduğunu söledi ama ne yapacaz onu sölemedi....
-
desenize bu virüs buralarda fazla tanınmıyo...
-
yav biri yardımj etsin napalım ne önerirsiniz!!!! eğer bilen yoksa kaldıralım konumu
-
tanıyan warsada cvp yazmıo anlıyacağın...(ben tanımıorum) :))))))))
-
10 dk aralıklarla post atana kdr derdini adam gibi anlatsan belki insanlar yardımcı olabilirler şöle bir şey warki aynı özelikleri göstern bir çok virüs war.Temiz bir format atıktan sonra temiz bir windows cd si ile windows kur ve diğer cdleride ters tarafından çakmakla eritmek yöntemi ile kültabalık yap eğer elle tutur bir virüs ismi verebilirsen silmen için gerekli olan her şeyi anlatırım ama daha somut şeyler söle virüs hakkında.
-
virüs kendini heryere kopyalıyor.. d ye c ye f ye letter, bak gibi çeşitli dosyalar yaratıyo
mail atmaya çalışıyo. internet sayfaları kopyalıyo klasörlerin içine... araç çubuğunu kilitliyor.. yarım saat açılmasını bekliyorum tam açılıyo ekrana bir yazı geliyo sistem kapayılıyo diye.. bilgisayara tamamen jhakim oluyo...çok yavaşlatıyo.. virüs taraması yapıyorum ama bu seferde sistem dosyalarını siliyo.. ama kesinlikle geçmiyo.. anlatacaklarım bu kadar yalnız eğer başka bişi soracaksanız cevaplarım
10 dk aralıklarla post atana kdr derdini adam gibi anlatsan belki insanlar yardımcı olabilirler ....