Virüsü Antisiz Nasıl Temizlerim
-
evet arkadaşlar biraz önce yns_berk adlı müridimizin uplade ettiği bi dosyayı indirdim çalıştırdım ondansonra taratmayı akıl ettim ve virüslü çıktı şimdi ben bu virüsü antisiz nasıl temizliye bilirim lütfen antivirüs programları önermeyin
-
Peki virüs tam olarak neymiş?
-
anti tarattıgında virüsün yolunu gösteriyodur C:/windows/turuvatayı gibi o yoldan devam et bul sağ tuş sil dicen ama silincek mi bilinmez
-
neden antisiz ?
bu iş için yapılmış yazılımlar varken neden bu fantezi ?
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------neden antisiz ?
bu iş için yapılmış yazılımlar varken neden bu fantezi ?
-----------------------------
Gelde bu adamın dediğine katılma :)
-
hangi virusun bulaştığını öğrenip internetden araştır. sağlam anti siteleri viruslerin sistemine neler yaptığını anlatırlar ve nasıl bir yöntem izleyerek temizleyeceğinide. bulaşan virus için nadirde olsa ufak bir exe dosyasını anti sitelerinden indirip derdini çözebiliten var. ( antivirus programları dışında )
-
sene 18xx ..
ben çok küçükken bilgisayarla yeni tnaışmam ne olduunu sadece araba oyunlarından ve mariodan bildiğim bi alet bana o zamanlar olm virüs var bilgisayarı yeniyo bilgsayarın ekranında çıkıyor mousla sürekli üstüne tıklıcan 2000-300 kere anca ölüyor die kandırılmıştım itiraf ediom pek bi saftım ama bu küççücük yavrucağın suçu neydi ?
-
Şimdi söylicem ama yapmazsınki (: Linux kur makineye virüsün olduğu yere git shift delete yap (:
-
hojam
regedite
msconfig>başlangıç a
görev yöneticisinden işlemlere
birde windows klasörünün içine bak
birşey anlamadıysan
google a antivirus indir yaz. -
live xp kesin çözüm şu an yanımda yok ama uploadlarım image ni onu tak CD don boot et aynen windows ama CD den sonra HDD den istediğin yere girip istediğin dosyayı silebilirsin ama tabi ben bunu aotorun lar için kullanıyom kesin çözüm :D tabi virüsün bulaştığı yeri bilmen lasım ve sistem dosyasına bulaştıysa temizliği elle yapamassın kesin program şart bunu unutma live xp de virüs programları flan da war yarın ekleyeyim unutmassam