Vista 64 Bit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    64 bit sistemde renkler grafikler 32 bite göre daha mı iyi yoksa sadece performans için mi 64 bit?

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek
    3gb üzeri ram desteği için kullanılır. 32 bit işletim sistemleri 6 gb ram bulunan bilgisayarı 3,2 gb olarak görür üzerini göremez.

https://twitter.com/ElliotticianRB
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

arkadaşın dediği gibi 3gb ve üstü ram ın varsa 64bit işletim sistemine geçeceksin

2. olarak şuan kullandımız çoğu yazılım 32bit dir  64bit olan yazılımlar 64bit işletim sistemlerinde daha iyi çalışır

yüksek performans için kullandığın program oyun vs de 64bit olması gerek

amd ilk 64bit işlemciyi çıkardığında windows da ilk 64bit xp yi çıkardığında farcry 64 bit patch çıkartmıştı hem grafik hem performans artışı oluyor

bilgisayar daha iyi işliyor. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

3 gb üstü ram demişiniz de anakartında desteklemesi lazım yanlış mı biliyorum

ekran kartı driver ı da 64 bite göre mi seçilecek

yazılım derken msn,browser,plyerlarındamı 64 bit olarak seçmek gerekiyor 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek
    driver'lar mutlaka 64 bit destekli olmalı. birçok yazılım 64 bit ile zaten çalışır çalışmayanıda zaten 64 bit olarak ayrı çıkıyor. msn vb. bilinen programların 32 bit sürümlerinde problem yaşamazsın.öncelikle donanımın web sitesine giderek 64 bit driver olup olmadığını kontrol etmen yerinde bir davranış olur.

https://twitter.com/ElliotticianRB
Toplam Hit: 837 Toplam Mesaj: 5