Vista Aktivasyonu(Dell Notebook) Sorunu- (Acil)
-
Arkadaşlar normalde bilgisayarı hazırda beklet ile kapatıyordum. Böylece lisans bilgisi oynamıyordu.30 günlük deneme sürümlü Vista'yı mobil bilgisayarımda 2 aydır sorunsuz(bir Vista ne kadar sorunsuz olabilirse) kullanmaya çalışıyordum. Slmgr.vbs ile lisans bilgisi hilesini uzun zamandır yenilemeyi unuttuğumdan; bugün bilgisayarımı kapatıp,tekrar açmak zorunda kaldığımda etkinleştirme süremin dolduğunu söyledi.Güvenli moddada slmgr.vbs ile elleşemiyorum. Elimde orjinal vista cdside var fakat ben bir yerde acil bi durum için vestel dvdsinden kurmuştum. İçindeki dosyalarıda kaybetmek istemiyorum,bios ve bunun gibi parçalara zarar gelmeden nasıl bu işi halledebilirim?
-
manyak sakat bi şekilde kırma yöntemi buldum.çok sıkışan arkadaşlara duyurulur.(benim gibi)
-
taskmanager i calistirmayi hedefle bakim.Benim server 2008 i kirmayi anlattigim konu var ona bak oradaki yonergelere gore kurcala bakayim vistayi.Server 2008 ve Vista birnevi ayni yapi uzerindeler sonucta ugras bakim.
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=server%202008&folderid=73125
Toplam Hit: 844 Toplam Mesaj: 4