Vista Da Birsey İndirirken Baglanti Koparsa Devam Edebiliyor Muyuz??
-
arkadaslar yaklasik 400 mb dosya indirirken son 1 dk sinda baglanti koptu ama indirme penceresi hala kapanmadi, hala 1dk 30 sn var gösteriyor.. bir ara baglantiyi yeniden bagladigimda kendi kendine kaldigi yerden devam etmisti, ama simdi olmadi.. bir yordami var midir?
-
şansına dewam etmiş normalde öyle bişey yok die biliorum ama yinre bi dene derim.
-
birader yazilimda öyle olur mu olmaz mi diye şanslık bir durum var mi? hala hata uyarısı vermedigine göre var bi durum...
birde söyle bi olayda vardi, mesela %75 e kadar bir dosya indirdik, ve baglantimiz gitti.. hata uyarısı felan derken indirme penceresi kapandi.. herneyse deyip yeniden baglantiyi kurduk indirmeye basladigimizda %75e kadar dolu olan yerden yeniden yükleme penceresi acilip kaldigi yerden devam ediyordu..
herhalde Temporary Internet Files yada Temp de indirdigi kadarini önbellege aliyordu, emin degilim..
onu daha önce denedigimde baska yerler icin oldu ama rapid icin olmuyor nedense..
-
ya bende çok muzdarip oldum ayne meseleden ama bende bağlantı koptuktan sonra hiç kaldığı yerden dewam etmedi sen bende bi kere oldu demişsin o yüzden şansa dedim :)
-
ok birader, hani indirme programlari disinda bi yolu yordami varsa kurtulalim bu dertten yaw.. zaten en önemli noktada baglanti gidince cok pis küfrediyorum telekoma..
-
400 mb dosya tek parçamı?
-
evet birader tek parca...
-
gecen kuzenin bilgisayarina bisey indiriyodum. baglanti gitti ama dedigin gibi indirme penceresi kapanmadi