Vista Da İnternete Baglanma Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

merhaba. benim komsu koreli bi vatandas laptop u korece msn i aciliyor adamin ama internet sayfasi olarak  hic bi yere baglanmiyor. biraz kurcaladim ben korece bilmiyorum oda turkce ve ing. anlasmak zor yani :) ama arkadasim yardimci olmak istiyroum cunku net i onunla paylasiyoruz burda net cok pahali 256  baglanti icin 97.5 usd oduyoruz simdi baglantisida yok butun faturalar bana girmesin diyorum.  vista hic kullanmadiigim icin cozemedim ne sorun oldugunu ama  xp den olan deneyimlerimle biras kurcaladim ama bulamadim sorunu ip leri otomatik aliyor dns otomatik. proxy falan yok epeyi kurcaladim ama bulamadim birsey. nasil temizleriz bu pc yi ? format aticaktim cd side yokmus kaldi oyle. vista icin guzel bir antivirus onerisi veya sorunu cozmeye yardimci olacak biri warmi ? vistada gorev yoneticisinide nasil acacagimi bilmiyorum acabilirsem belki virusu bulup elle silebilirim antiviruse gerekkalmadan

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
Toplam Hit: 886 Toplam Mesaj: 1