Vista" Da Oyun Problemi ?
-
Merhabalar herkeslere..
Arkadaşlar casper marka yeni bir pc aldım yanında vista home premium hediye ettiler.. Pcnin özellikleri ise Core2Duo 4300 İşlemci 1.86 - 2048MB Ram - 512 + 128 MB Ekran Kartı - Atapi Dvd Writer -Philips cd Writer Falan filan işte..
Sorunuma gelince, red alert, fm manager, cm manager gibi oyunları yükledim. Çalıştırma konusunda bir problemim yok, oynama konusunda sorun oluyor.. Şöyle ki; mesela bahsettiğim oyunları açıyorum 30 sn. 35 sn. gibi aralıklarla bıkmadan usanmadan oyunlarımı simge durumuna küçültülmüş şekilde görev çubuğunda buluyorum.. Tıklayınca tekrar oyuna devam edebiliyorum lakin, bir 30 saniye sonra aynısı tekrar oluyor..
Bu sorunu nasıl giderebilirim? yardımcı olursanız sevinirim..
-
Red Alert2 Worms 3 gibi oyunlar bazı xplerde bile sorun yaratıyordu,vista da sorun yaratması çok doğal,red alert için sitesinde bir patch vardı,ancak vista için böyle bir patch olacağını sanmıyorum,2001 oyunu Red Alert
-
Yalnızca Red Alert deil ama sorun 2007 oyunu olup dvdden yüklediğim cm manager ve fm manager de de aynı sorunu yaşıyorum.. şeytan diyor at formatı kur xp yi..! onca para verdik sefasını süremiyoruz yaa
-
bazen şeytanı dinlemek iyi gelir :D
-
ya aslında orjinal bi xp cdsi geçti elime şeytana uydum o zaman ama pişaman oldum :) ne kadar key denediysem olmadı ve yeniden döndüm vistaya :S
-
hocam vistayı silip xp kurmanı tavsiye ederim, vistada her konuda paso problem oluo, şöle rayına oturana kadar xp ile yola devam ;)
-
açıcağın oyuna sağ tıkla önce özelliklerden xp de çalısması için ayarla
sonra sağ tıkla bi daha yönetici olarak aç de
-
aynısı xpde de oluyo vistadan kaynaklanan bi sorun deil
-
GeForce bunu yazdı:
-----------------------------
aynısı xpde de oluyo vistadan kaynaklanan bi sorun deil
-----------------------------bendede xp de c&c tiberian sun ,çalışmıordu :(
burada windows un a.q nedne derseniz bu linux değilki koskaca windows eski dosyaları çalıştıramıor çok m uzor bunu yapmak :l