Vista Da Sims 2 Oyununu Çalıştırmak İçin Ne Yapmak Gerek?
-
arkadaşlar vista ya sims 2 yi yükledim ama aşağıdaki gibi bir hata veriyor. pach falan varmı bildiğiniz uyumsuzluk sorununu çözebileceğim. o hatadaki sorunu çözümle dediği adresteki dosyaları yükledim ama olmadı.
-

işte hata -
patch falan yuklenıodu sanırım .
o patchi yukledıkten sonra ekran kartının en yeni driverini yukle olur sanırım arkadasımda da boyle bı sorun olusmustu.
edit : şimdi hatırladım o oynayamamıstı xp ye yüklemişti (:
-
Orjinal cd cekimimi?Degilse,Ben xp de yukledim yamalarinida yaptim ev yapamiyosun duvar dikemiyosun vs..sadece hazir evlere adam sokup oyle oynayabiliyosun
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
Orjinal cd cekimimi?Degilse,Ben xp de yukledim yamalarinida yaptim ev yapamiyosun duvar dikemiyosun vs..sadece hazir evlere adam sokup oyle oynayabiliyosun-----------------------------
kardes senin ki hata deil o ev duvar dikme unvercity ek paketinde geliyo adamlar satmak için ilkine eklememiş çakallar ek paket lzm yani hata deil seninki :D:D ii oyunlar
-
HiGHVoLTaGe bunu yazdı:
-----------------------------iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
Orjinal cd cekimimi?Degilse,Ben xp de yukledim yamalarinida yaptim ev yapamiyosun duvar dikemiyosun vs..sadece hazir evlere adam sokup oyle oynayabiliyosun-----------------------------
kardes senin ki hata deil o ev duvar dikme unvercity ek paketinde geliyo adamlar satmak için ilkine eklememiş çakallar ek paket lzm yani hata deil seninki :D:D ii oyunlar
-----------------------------bildim bileli bunlar cakal :D ben hala vacationda kaldım =) tatil ewi kuruorum =)