Vista" Da Sistemi Yeniden Başlat Ya Da

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Kapat dediğimde bu hata iletisini alıyorum arkadaşlar nedir bu ? Neden verir ve nasıl çözerim şimdiden teşekküler,

http://www.hizliresim.com/2008/12/14/12591.jpg

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek
    Microosft'un ActiveX güncellemesini yüklemeni tavsiye ederim. Sonrasında büyük ihtimalle düzelir. JavaScript ile ilgili bir hata idi o ama tam olarak acilimnini unuttum..

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Tüm güncellemeler yapılı üstadım ? sorun halen devam ediyor.

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek

start - run - services.msc

başlat - caliştir - services.msc yaz adamım.. karşına gelen pencerede COM servisini bul ve Disable et. daha sonra çık sisteme bi reset at... düzelmesi gerek.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    İki tane COM+ uygulaması var birisi "COM+ Sistem Uygulaması" diğeri "COM+ Olay Sistemi" bunlardan hangisi kapatmam  lazım birde bunlar ne işe yarıyor üstadım ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek

sen ikisinide devre dişi bırakma :) sistemin işleyişi için mühim şeyler onlar... combileşenleri ile ilgili bir durum değişikliğinde uyarı verilmesini sağlayan hizmettir. Otomatik veya Elle durumunda bırakılabilir, com+ System Application): Bir takım uygulamalar çalışabilmek için bu COM+ bileşenlerine ihtiyaç duyar. Bu hizmet, bu bileşenlerin durumunu takip eden ve değiştiren önemli bir hizmettir.

senin probleminin nedenini gerçekten biliyordum ama unuttum epeydir Vista kullanmıyorum... bi aklima gelse söylicem..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Yav önce kapat deyn sonra kapatma deyn :D

Toplam Hit: 702 Toplam Mesaj: 7