Vista" Da Sistemi Yeniden Başlat Ya Da
-
Kapat dediğimde bu hata iletisini alıyorum arkadaşlar nedir bu ? Neden verir ve nasıl çözerim şimdiden teşekküler,
http://www.hizliresim.com/2008/12/14/12591.jpg
-
Microosft'un ActiveX güncellemesini yüklemeni tavsiye ederim. Sonrasında büyük ihtimalle düzelir. JavaScript ile ilgili bir hata idi o ama tam olarak acilimnini unuttum..
-
Tüm güncellemeler yapılı üstadım ? sorun halen devam ediyor.
-
start - run - services.msc
başlat - caliştir - services.msc yaz adamım.. karşına gelen pencerede COM servisini bul ve Disable et. daha sonra çık sisteme bi reset at... düzelmesi gerek.
-
İki tane COM+ uygulaması var birisi "COM+ Sistem Uygulaması" diğeri "COM+ Olay Sistemi" bunlardan hangisi kapatmam lazım birde bunlar ne işe yarıyor üstadım ?
-
sen ikisinide devre dişi bırakma :) sistemin işleyişi için mühim şeyler onlar... combileşenleri ile ilgili bir durum değişikliğinde uyarı verilmesini sağlayan hizmettir. Otomatik veya Elle durumunda bırakılabilir, com+ System Application): Bir takım uygulamalar çalışabilmek için bu COM+ bileşenlerine ihtiyaç duyar. Bu hizmet, bu bileşenlerin durumunu takip eden ve değiştiren önemli bir hizmettir.
senin probleminin nedenini gerçekten biliyordum ama unuttum epeydir Vista kullanmıyorum... bi aklima gelse söylicem..
-
Yav önce kapat deyn sonra kapatma deyn :D