Vista İçin Dns Ayarları(Yasaklı Sitelere Giriş İçin)
-
arkadaşlar vista ya göre yasaklı sitelere girmek için program yada dns ayarları lazım bana.bilen biri varmıdır acep?
-
8.8.8.8
8.8.4.4
-
lazussak bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar vista ya göre yasaklı sitelere girmek için program yada dns ayarları lazım bana.bilen biri varmıdır acep?
--------------------------yasak sitelere girmeyi biliyon ara yapmayı bilmiyon herale yanında buyuteç resmi gibi bişey var bak yukarda
-
ağ paylasım merkezi/durumu görüntüle/özellikler/internet protokolü 4/özellikler/aşağıdaki dns i kullan seçeneğini seç. sonra onur_123 verdiği dns leri yerine yaz.
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
lazussak bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar vista ya göre yasaklı sitelere girmek için program yada dns ayarları lazım bana.bilen biri varmıdır acep?
--------------------------yasak sitelere girmeyi biliyon ara yapmayı bilmiyon herale yanında buyuteç resmi gibi bişey var bak yukarda
-----------------------------buraya yazmadan önce google amcada araştırdım fakat genelde xp için vardı.vista için bikaç dns yazdım fakat çalışmamıştı.yukarıdaki dns halletti. teşekkürler
-
farketmıo hocam vista/xp icin.
-
-
onur_123 bunu yazdı:
8.8.8.8
8.8.4.4
ayarları burdaki gibi değiştirdim ama ne facebooka ne fizy e giremiorum -
bi yerde hata yapmıs olmalısın
bende her zaman dns ayarlıdır ve hıc sorun cıkarmaz