Vista Kuralım Hep Beraber

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    Yardımcı olunuzda kuralım beyler hep beraber

http://www.pro-warez.ru/ şimdi şu sitede vita diye arama yabınca baya bişi cıkıo hepsi nedir esas oglan hangısıdır tam bulamadım bulsam indi donload yok bulanadım yada rusacasını şettiremedim

Bi arkadaş torrnt diie bişi den bahseddi kendısıne bırı yardımcı olmus kurmuslar

birde şurası var

http://isohunt.com/torrents.php?ihq=windows+vista&ext=&op=and&ihs1=13&iho1=d&iht=4

ne diyosunuz beyler kurarmıyız.!

ben bıraz cahıl kaldımda burada tam bı yanlıslık içindeysem biri beni uyarsın amg

pc im : amd athlon 256 ekran kartı 160 gb hd 512 ram... uyormu ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Rene hocanın yazdığı haberde özellikler yazıyor, evt uyuyor senin ki, şanslılardansın

Yeni kuşak işletim sistemi Windows Vista’yı çalıştırabilmek için bilgisayarların sahip olması gereken özellikler şöyle: 800 MHz işlemci, 512 MB bellek, 20GB sabit disk (bunun 15GB’ının boş olması gerekiyor).
    Bilgisayarın Vista’nın üst özelliklerini çalıştırabilmesi için ise, 1GHz işlemci, 128MB grafik bellek, 1GB sistem belleği ve 40GB sabit disk olması gerekiyor.

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    Yukardaki adreslerden ne iniyor yaw ben tam onu cıkaramadım şimdi elimi kolumu sallayarak tan kurabılırmıyım nasıl olur nerden edınılınır bunlara acıklık verebılırmısın ertan hocam
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    maalesef benim pc onu desteklemiyor,diz üstü alınca bende araştırırım,şimdilik beni aşar :))

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 675 Toplam Mesaj: 4