Vista Kurdum XP Kayboldu(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

XP kullanıyordum C ye format atmadan vista kurdum açılışta seçenekleri göstermiyor vista açılıyor soru şu: XP yi nasıl açabilirim?

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Boot.ini dosyanın çıktısını yazsana buraya

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    [boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    vista da bilgisayarıma sağ tıkla-özellikler-gelişmiş sistem ayarları-gelişmiş-başlangıç ve kurtarma-ayarlar burada işletim sistemlerini gösterme süresinin yanında tik işareti yoksa koy.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

aynı bölüm üzerinde(C:) iki OS kullanamıyorsun..zaten vista kurarken uyarı veriyor xp kullanamazsınız devam etmek istiyormusunuz hiç bi yerde çözüm bulunmuyor sanırım ayrı bölümlere kurarsan xp ve vistayı kullanabilirsin

chelishky yardımın için teşekkürler.

Toplam Hit: 1544 Toplam Mesaj: 5