Vista Kurulu Laptopa Nasıl XP Kurulur?(Yardım)
-
bende laptop var vista ben buna xp kurmak istiyorum cd yi takıp xp yi kur diyince daha iyi bir sürüm mevcut olduğu için kurulamıyor diyor... format c: yazıncada olmuyor xp cd sini takıp yeniden başlatıncada olmuyor nasıl yapacağım ben bunu=))
Musket:
Senin her konuna ışık hızında cevap verme zorunlulugumuz mu var lan ?
Aç BİR tane konu bekle. -
ilk olarak makina açıksa resetliyosun ve makinanın biosuna giriyosun .
biosdan sata kontrollerini kapatıyosun
sonra kaydediyosun ayalarını
win xp cd içinde takılı olarak düşünüyorum :D
resetliyosun boot ediyo cd yi kurulum başlıyo watana millete hayırlı ola :D
-
pc dell inspiron 6400 nasıl kapatıcam ben o sata kontollerini hocam?
-
ercag bunu yazdı:
-----------------------------
bende laptop var vista ben buna xp kurmak istiyorum cd yi takıp xp yi kur diyince daha iyi bir sürüm mevcut olduğu için kurulamıyor diyor... format c: yazıncada olmuyor xp cd sini takıp yeniden başlatıncada olmuyor nasıl yapacağım ben bunu=))
-----------------------------1- Windows un command inden yazıyorsun değil mi format c: yi ? Mantıklı tabii...
2- Atıyorum C: ve D: drive ların olsun.
Windows Kur ekranında da C: yi seç. ( Vistanın yuklu oldugu drive, C - D - E - F - G - H vs fark etmez... )
Zaten 2 Şık olması lazım, Formatla ve kur - Formatlamadan kur.
( Tam isimlerini bilmiyorum, ama o manada şeyler )
Formatla ve kur u seçiyorsun olay bitiyor...
Olmadı baslarken F8 le DOS a gidiyorsun, oradan format C: yazıyorsun... ( //q quick format bu arada )
-
ya ne kadar mal salak özürlü bi işletim sistemidir bu ya olmuyo işte format ekranına gelemiyorum cd yi takıyorum başlamıyor aq vistası format c: yazınca yok bi parametre girin yok bi skim girin töbe töbee. ulan varya vistasına taktımın şeysi ya . ya yokmu yardım edebilecek birileriiii msn den veya burdan???????
-
Bindiğin dalı kesmek diye birşey var bilirsin ?
C: deyken c yi formatlayamazsın...
once D: yaz. D ye gec. sonra C yi formatla...