Vista Kurulu Makineye Mint Kurmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

Hocalar arkadaşın bir laptobu var vista kurulu bayağa sorunlu bir makine bir süreğine mint kurmak istiyorum lakin   vista ve mint beraber olacak  vistada veri kaybı yaşanbır mı?  xp yada win7nin yanında kullanıldığı gibi beraber kullanılabilir mi ?

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KOYULUR... ÜŞENİYORUM ÖYLEYSE YARIN...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

dikkatli kurarsan birşey yaşanmaz.Ki mint yerine bence ubuntu kur.Önce windows, sonra linux kurarsın.Bölümlendirirsin, ek bölüm.Girişte hangisinle girmek istediğini seçip dvm edersin bu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

ben xp ile mint kurmuştum mint ilk zmnlar güzeldi. 5. günden sonra açılmamaya başladı.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

ben zaten kendi bilgisayarımda xp ile mint i kullanıyorum da arkadaşın vistada bayağa dosyası var şimdilik yedekleyemiyor mint kurunca yanına  o dosyalara zarar verir mi onu bilmiyorum çünkü vista bayağa sıkıntı bir işletim sistemi malum 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

vista ile mint kurdum windowsun içine kurmak için setupı var kurduktan sonra bilgisayar açılırken işletim sistemi seçtiriyor herhangi bir veri kaybı yaşamadım.

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

eyw sokoban :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Aynısını bende istiyorum ama link verebilirmisiniz ? Direk vista kurulu makineye kurcaz mı nasıl kurcaz ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

jack internetten bir linux mint yada ubuntu kopyası indiriyorusun sonra ister dvd ister cd ye yaz istersen de deamon tools ile sanal sürücü kullanarak çalıştır sonrası gayet basit :)

Toplam Hit: 1182 Toplam Mesaj: 8