Vista Kurulu Makineye Mint Kurmak
-
Hocalar arkadaşın bir laptobu var vista kurulu bayağa sorunlu bir makine bir süreğine mint kurmak istiyorum lakin vista ve mint beraber olacak vistada veri kaybı yaşanbır mı? xp yada win7nin yanında kullanıldığı gibi beraber kullanılabilir mi ?
-
dikkatli kurarsan birşey yaşanmaz.Ki mint yerine bence ubuntu kur.Önce windows, sonra linux kurarsın.Bölümlendirirsin, ek bölüm.Girişte hangisinle girmek istediğini seçip dvm edersin bu.
-
ben xp ile mint kurmuştum mint ilk zmnlar güzeldi. 5. günden sonra açılmamaya başladı.
-
ben zaten kendi bilgisayarımda xp ile mint i kullanıyorum da arkadaşın vistada bayağa dosyası var şimdilik yedekleyemiyor mint kurunca yanına o dosyalara zarar verir mi onu bilmiyorum çünkü vista bayağa sıkıntı bir işletim sistemi malum
-
vista ile mint kurdum windowsun içine kurmak için setupı var kurduktan sonra bilgisayar açılırken işletim sistemi seçtiriyor herhangi bir veri kaybı yaşamadım.
-
eyw sokoban :)
-
Aynısını bende istiyorum ama link verebilirmisiniz ? Direk vista kurulu makineye kurcaz mı nasıl kurcaz ?
-
jack internetten bir linux mint yada ubuntu kopyası indiriyorusun sonra ister dvd ister cd ye yaz istersen de deamon tools ile sanal sürücü kullanarak çalıştır sonrası gayet basit :)