Vista OS X V3
-
Eğer Windows Vista kullanıyor ve Mac görünümünden etkileniyorsanız bu paket tam size göre…
Vista PC’lere Apple görünümü. Windows Vista‘ya sonuna kadar sahip çıkan ama yine de Apple bilgisayarların görünümünü tercih edenler “Vista OS X” ismindeki ücretsiz yazılım ile sistemlerine Mac OS X stili kazandırabilir.
Bu dönüşüm paketi Windows dosyalarını değiştiriyor (boot logosu veya karşılama ekranı), uygun duvar kâğıtları, ekran koruyucuları, fare imleçleri ve ses dosyaları sunuyor ve bazı temaların yerine geçiyor.

DOWNLOAD | ALTERNATİF -
mac stilini hep sevmışşımdir saol hocam belki kullanırım :)
edit: hocam bu lisanslımı yani sıkıntı çekmeyiz dimi kullanırken ms sertifikası var mı ve yapımcının sitesi ?
-
Ben vistayı döndürüp windows 2000 stiline çektikce millet daha cok tema kullanıyor :|
Temalar ruh sağlığımı bozuyor benim :|
-
classic gorunum ve background olarak windows mavisi, sade windows gibisi varmi ;)
-
Vista OS X V3 - Bu ne ya Tempra SX-AK der gibi. Ne varsa windows 95 görünümü ve bulutlarda var ;)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Ben vistayı döndürüp windows 2000 stiline çektikce millet daha cok tema kullanıyor :|
Temalar ruh sağlığımı bozuyor benim :|
-----------------------------valla hocam ben şuan win 98 sitilini kullanıyom hepsinden daha iyi, ama mac e karşı bi zaafım var :)
Toplam Hit: 833 Toplam Mesaj: 6