Vista Şifresi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

selam arkadaşlar bi arka yardım etmek istiyorum ailesi pcsine şifre oymuş buda öğrenmek istiyor bu şifreyi,

ben değiştirebileceğimi söledim ama far ederler diyor.onlar fark etmeden nasıl halledebiliriz b işi keylogger fala işe yararmı pc açılmadan :S

ourum açılmadan yai..

bu arada işletim : vista home premium imiş...

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    gerçekten avatarına hak veriyorum senin bende ;) .. hajı keyloggerla ne alaka pc açılmadan keylogger işlese ne işe yarayacak ( ki işlemezde ) artı kapalı pcde yedirteceğin adamlar neyi amaçlıcekler ve bilgisayar kapalıyken ne gibi işlerini halletmeye çalışacaklar.. giriş şifresini pc açıldıktan sonra giriyorsun malesef ;) alınma sözlerime ha.. sevdiğimden diyorum

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    aq söle lan nasıl alacağımı :D

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    dostum bunu nasıl kullanacaz usb bellekle falan oluyomu kablosumu lazım anlamadım programı indirip pcye kurdum ama nafile..belleğemi kurcam yoksa?

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    ya bazı toollar oluo . tam olarak nası bilorum ama cdye yüklüosun sora pcyi cdden boot ediosun o şifre sorma yerini atlıo galiba. Yani şifreyi bilmeyeceksin ama şifre olmadanda cd ile pcyi acabilceksin aynı kapı xD
Toplam Hit: 4583 Toplam Mesaj: 5