Vista Ultimate Hakkında Basit Bir Soru. Yardım Edin Müridler
-
Ey müridler, bir sorum olacaktı. Diyelimki bende vista ultimate var. Ayrıca bununla basic versiyonunu yükleyebilirmiyim. DUltimate versiyonunda hepsi mevcut mu?
Cevaplarınızı bekliyorum.
-
Ultimatede diğer tum versyonların ozellikşeri zaten var ve daha fazlası... Ben oyle okumuştum.
-
bildiğime göre ultimate versiyonu en iyisi.Hertürlü fonksiyonu olanı. Basic kurmana gerenk yok.Ama genede deneyen birileri varsa cevaplasın.Çünkü ufak farklar olabilir.
-
Direk vista kurma..!şiddetle tavsiye ediyorum.Yeni aldığım laptopta vista var ve zaman bulduğum an xp ye çeviricem.
Herşeye hata veriyo mesela dep diye bi muhabbeti var msn i bile saldırı gelebilir die engelliyo zorla kurtuldum depi kapatarak
web cam driverlarını tanımıyo tanısada görüntü yok.
1.6*2 işlemci /// 1024 ram ile kasım kasım kasılıyo :)
-
Hoca vistayı çok merak ettim . Bir tane program var onunla , bilgisayarının vista uyumluluğunu denetledim. Basic felan yüklenebiliyor diyor. Bende de ultimate var. Ultimate ile ayrıca basic felan diğer türleri de kurabiliyormuşuz. Yapan varsa ve de söylerse çok sevinirim.
Ayrıca hoca al sana , Windows Xp Pro Türkçe Ağustos 2007
Windows Xp Pro Türkçe Ağustos 2007
• Ağustos 2007 dahil tüm updateler eklenmiştir.
• SP2 ve 79 adet update entegre edildi.
• Internet Explorer 7 guncellestirmeleriyle entegre edildi.
• Windows Media Player 11 guncellestirmeleriyle entegre edildi.
• Adobe Flash Player 9 entegre edildi.
• Windows Genuine Advantage (KB892130) yamasiyla beraber entegre edildi.
• Cd boyutunu dusurmek icin dosyalar tekrar sikistirildi.
Dili Türkçe'dir. Aktivasyon veya etkinleştirmeye gerek yok. Direk etkinleştirilmiş olarak kuruluyor. İndirdiğiniz dosyaya hiçbir değişiklik yapmadan, Rar partları birleştirip açtıktan sonra mouse sağ klik Nero ile çalıştır yapın. En düşük hızla cdye yazdırın.
Windows Xp Pro Türkçe Ağustos 2007
Windows Xp Pro Türkçe Ağustos 2007 Part-1
Windows Xp Pro Türkçe Ağustos 2007 Part-2
Windows Xp Pro Türkçe Ağustos 2007 Part-3
Windows Xp Pro Türkçe Ağustos 2007 Part-4
Windows Xp Pro Türkçe Ağustos 2007 Part-5
Windows Xp Pro Türkçe Ağustos 2007 Part-6
CD KEY : 8GV67-QRPTM-P6YMB-G2T6Y-D27X8
-
Dostlar cevabını bekliyorum. Koskoca tarikatta, bir tane vista kullanan yok ya.
-
en düşüğü home basic en iyisi enterprise editiondur ultimate xp pro ayarında bi işletim sistemidir ama xp pro performans ve profesyonellik acısından daha iyidir ...
xp pro kullanan birini businessden asaısı kesmez aslında önerim direk enterprisedir ama cok kasıyo ... :Ç
-
Evet Kardeşim Hepsi İçinde Var Basic Den Tup Ultimateye Kadar Şahsen Ben Kurarken Soruyor Hangisini Kurayım Dİye Yani Hepsi Var Ultimate Nin İçinde...
-
Ultima vistada en çok özelliği barındıran versiyonu windows xp nin professional i gibi düşün bişey yüklemene gerek yok basic filan en düşük sürümleri
-
ontedi kardeşim şu xp'yi tekrar upload edermisin silinmişte...