Vista Ve Xp

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

arkadaşlar bilgisayarımda şuan vista ultimate sp1 yüklü bunun yanına xp krabilir miyim? bi tane boşta 180 gb hdd bölümü var bunu daha da böleyim bunu programı vardı galiba 80'lik ayırayım bi tane buna xp kursam;

açılışta xp'mi vista'mı diye sorar mı? yoksa sonra tekrar vista onarması yapsam  böyle bişey olabilir mi?

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

xp kurabilirsin. normal format atarken bölüm oluştur oraya kur. vistanın olduğu bölüme dokunma.  açılışta sorar. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

yaa farklı sürücülere xp ve vista kurdum hemde önce xp sonra vista kurdum tamam açılışta soruyor önceki windows sürümü yada vista diye ama xp'de açarken hal.dll dosyası eksik gibi hata veriyo. şimdi ben hal.dll dosyasını internette buldum visstada açsam yerine kopyalasam olur mu? önceden tecrübe eden var mı?

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Vista zaten Microsoft'un en berbat sürümlerinden biri. XP kullan daha iyi hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    ajan1111 bunu yazdı

yaa farklı sürücülere xp ve vista kurdum hemde önce xp sonra vista kurdum tamam açılışta soruyor önceki windows sürümü yada vista diye ama xp'de açarken hal.dll dosyası eksik gibi hata veriyo. şimdi ben hal.dll dosyasını internette buldum visstada açsam yerine kopyalasam olur mu? önceden tecrübe eden var mı?

Ne sorun olacak hocam sonuçta xp nin olduğu sürücü de klasörler de görünecek. indir yapıştır system32 içine olsun bitsin.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Vista zaten Microsoft'un en berbat sürümlerinden biri. XP kullan daha iyi hocam.

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dhmm bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı
    dhmm bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Vista longhorn sürümünün boku yemiş hali longhorn da çıkmadı

En lüzumsuz en ara geçiş sürümü vista

Önerim kökten kaldır vistayı bence de

iyibu! yeniden..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Windows Vista çalıştıran bilgisayar Windows 8.1 Pro hayli hayli çalıştırır.

Windows 10 çıkana kadar yola Windows 8.1 Pro 64Bit ile devam et bence.

Toplam Hit: 976 Toplam Mesaj: 9