Vista Ve Xp
-
arkadaşlar bilgisayarımda şuan vista ultimate sp1 yüklü bunun yanına xp krabilir miyim? bi tane boşta 180 gb hdd bölümü var bunu daha da böleyim bunu programı vardı galiba 80'lik ayırayım bi tane buna xp kursam;
açılışta xp'mi vista'mı diye sorar mı? yoksa sonra tekrar vista onarması yapsam böyle bişey olabilir mi?
-
xp kurabilirsin. normal format atarken bölüm oluştur oraya kur. vistanın olduğu bölüme dokunma. açılışta sorar.
-
yaa farklı sürücülere xp ve vista kurdum hemde önce xp sonra vista kurdum tamam açılışta soruyor önceki windows sürümü yada vista diye ama xp'de açarken hal.dll dosyası eksik gibi hata veriyo. şimdi ben hal.dll dosyasını internette buldum visstada açsam yerine kopyalasam olur mu? önceden tecrübe eden var mı?
-
Vista zaten Microsoft'un en berbat sürümlerinden biri. XP kullan daha iyi hocam.
-
ajan1111 bunu yazdı
yaa farklı sürücülere xp ve vista kurdum hemde önce xp sonra vista kurdum tamam açılışta soruyor önceki windows sürümü yada vista diye ama xp'de açarken hal.dll dosyası eksik gibi hata veriyo. şimdi ben hal.dll dosyasını internette buldum visstada açsam yerine kopyalasam olur mu? önceden tecrübe eden var mı?
Ne sorun olacak hocam sonuçta xp nin olduğu sürücü de klasörler de görünecek. indir yapıştır system32 içine olsun bitsin.
-
mkyb bunu yazdı
Vista zaten Microsoft'un en berbat sürümlerinden biri. XP kullan daha iyi hocam.
-
dhmm bunu yazdımkyb bunu yazdı
-
scarletbeard bunu yazdıdhmm bunu yazdımkyb bunu yazdı
Vista longhorn sürümünün boku yemiş hali longhorn da çıkmadı
En lüzumsuz en ara geçiş sürümü vista
Önerim kökten kaldır vistayı bence de
-
Windows Vista çalıştıran bilgisayar Windows 8.1 Pro hayli hayli çalıştırır.
Windows 10 çıkana kadar yola Windows 8.1 Pro 64Bit ile devam et bence.