Vista"Da Kart Okuyucu Problemi Ve Çözümü
-
vista ultimate yüklediğimden beri sahip olduğum card reader (kasa içinde olanlardan) bazen tanıyor ve normal şekilde kullanılıyor,bazen ise usb aygıtını bilinmeyen aygıt olarak gösteriyor ve kullanılamıyor.
internette araştırmama rağmen herhangi bir sonuç bulamadım.tabiki yılmadım uğraştım, araştırdım ve çözümü buldum :)
öncelikli olarak denetim masası'na giriyoruz, sonrasında program ve özelliklerine giriyoruz.

resimde görüldüğü gibi "windows özelliklerini ekle veya kaldır" a tıklıyoruz ve karşımıza aşağıdaki gibi bir görüntü geliyor.
bu sayfada, "çıkarılabilir depolama birimi yönetimi"nin solundaki tiki işaretleyip, tamam diyoruz.bilgisayarın hızına bağlı olarak birazcık bekliyoruz(birazcık dediğim bekletiyo baya bi :)
bilgisayarımızı resetliyoruz ve aman-aman ne görelim. bilgisayarımın içine girdiğinizde "F:""G:""H:""I:" gibi disk isimleri yok.
biz yine olmadı lan derken içten içe ,aygıt yöneticisine girdiğimizde mevcut usb'lerden birisinin gözükmediğini görüyoruz.hiç yoktan iyiye işaret eden bir hareket yakaladık. kart okuyucunuza herhangi bir kart taktığınızda çalıştığını görüceksiniz ;)hem böylece bilgisayarım içinde fazladan disk görmektende kurtulmuş oluyoruz. hangisini takarsan onu çalıştırıyo ve onu gösteriyo.
saygılarımla
-
vistanin ak..
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
vistanin ak..
onada eyvallah :)
aslında teması olmadığı zaman o kadar'da itici değil. hem bana böyle yeni problemler açtığı için sevmeye başladım:) -
GrN bunu yazdı:
bana böyle yeni problemler açtığı için sevmeye başladım:)
dimi acık urasmak lazım orası burasıyla
bide senin donanım ne? -
amd 3200+ 2.0 ghz,x1650pro agp 512mb ekran kartı,1,5 gb ddr400 ram,asus a8v anakart gibi bişey .
Toplam Hit: 2097 Toplam Mesaj: 5