Vista"Da Klasör Görünümünün Hep En Yüksekte Olması
-
arkadaşlar ilk yüklediğimde bu vista güzel güzel çalışıyordu. şimdi yeniden başlattığımda açtığım her klasörün görünümünün yüksekte olduğunu görüyorum. tekrar normal simge boyutuna getiriyorum sonra bilgisayarı tekrar yeniden başlattığımda tekrar görünümün en yüksekte olduğunu görüyorum. açılan her klasörün normal boyutta olmasını nasıl sağlarım?
iyi anlatamadım galiba :) bir ss koyalım: http://img230.imageshack.us/my.php?image=ads305zyx7.jpg
bir de mesela bilgisayarımı açtım o pencerenin boyutu nasıl hep aynı yapabilirim?
şimdiden teşekkürler...
-
bilen yok mu hocalar?
-
bilen yok mu hocalar?
-
bilen varda tbtde adam kalmadı.. sen de terket bence.. hayalet site olacak yakında burası.. adminlerin lanetli köşkü :D
banlasalar bi de..
-
hackermemo bunu yazdı:
-----------------------------bilen varda tbtde adam kalmadı.. sen de terket bence.. hayalet site olacak yakında burası.. adminlerin lanetli köşkü :D
banlasalar bi de..
-----------------------------gecenin 4'ünde adam ne arar? doğru valla sabah oldu konuyu anasayfaya taşıyalım
-
hocalar onca kullanan var, bilen yok mu nasıl olduğuna?
-
hoca biraz geç kalmışım ama belki okursunda kullanırsın :D
sen istediğin görünüme gel, daha sonra klasör seçeneklerine gel, ordan görünüm sekmesi. ordan da klasörlere uygula butonuna bas (: çözüldü