Vista"Da Oturum Şifresini Unuttum
-
Başlıkta da göründüğü gibi bunun kesin çözümü nedir format haricinde ?? ACİL !!
-
Hocam söyleyım hemen .. Erd Commander 2007 diye bir program var.. onu ındırıyorsun cd ye cekıyosun .. aclısta cd yi gosterıyorsun erd commander kendi. sıstemını baslatıyor .. .
start a gelırsın başlat a yani oradan system tools goreceksın .. onun ıcınde lock ... bişeydi.. anahtar seklınde zaten ona tıklayıp.. kullanıcı adı varsayılan degıl ıse.. neyse onu yazıp aşagıyada.. yenı sıfrenı gırersın.. bukadar.. windows ısletım sıstemlerının .. hesablarının hepsını bu program ıle sıfırlayabılırsınız. güzel bır yazılım kenarda durması gerekır ..
Buyur linkide verem
Hocam 50 mb.. rardan cıkardıgın zaman 150 mb iso halınde oluyoreğer yapamazsan geri dön hoca ..yardım etmeye calısırz
http://rapidshare.com/files/117848834/ERD_2k7-NECZ.rar
-
erd vistada yemiyor.xp görünümünde açıor hiç bi işe yaramıyor..şifre yüzünden format format atmak zorunda kalmıştım
-
bir linux live cd ile yemez mi ki :|
-
hacım geçen gün konuşmuştuk bunu yawss şifre kişiye özel bişey bi programla kırılabiliyosa ki kırılabiliyo böyle güvenliğin ben taa.. benim makinamdaki verileri önüne gelen iki üç programla alabilecekse böyle işletim sisteminin ben ta.. ssee sse sse
hea şöle şeyler konuşuyo başka bi hesap varsa makinada ordan girip diğer kullanıcıyı sıfırlayabiliyomuşuz bi dünya da program var bu işi yapan recovery cd si varsa itele gitsin.. önemli şeyler yoktur inş..
-
bende unutmuştum....
format attım geçti..
konfiçyüs nedemiş..." format herşeyin ilacıdır "
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
erd vistada yemiyor.xp görünümünde açıor hiç bi işe yaramıyor..şifre yüzünden format format atmak zorunda kalmıştım
-----------------------------hatan var. Erd'nin ara yuzu zaten Xp gorunumunde. Senin yapacagin Erd acilinca locksmithi calistirmak hepsi bu (sanirim bu sekilde tam emin degilim) (turkcesi cilingir)
-
yahu şunu adam akıllı vista da deneyen yokmu.? Zormu bu kadar test etmek....
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------
bir linux live cd ile yemez mi ki :|
-----------------------------aynen linux live cd ile yapabilirsin
-
lütfen çözelim arkadaşlar bu olayı.. vistada oturum şifresi sıfırlanabiliyor mu.? Evet yada hayır kısa bi cevap bile yeter.!!