Vista"Da Oturum Şifresini Unuttum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek
    Başlıkta da göründüğü gibi bunun kesin çözümü nedir format haricinde ?? ACİL !!

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

Hocam söyleyım hemen .. Erd Commander 2007 diye bir program var.. onu ındırıyorsun cd ye cekıyosun .. aclısta cd yi gosterıyorsun erd commander kendi. sıstemını baslatıyor .. .
    start a gelırsın başlat a yani oradan system tools goreceksın .. onun ıcınde lock ... bişeydi.. anahtar seklınde zaten ona tıklayıp.. kullanıcı adı varsayılan degıl ıse.. neyse onu yazıp aşagıyada.. yenı sıfrenı gırersın.. bukadar.. windows ısletım sıstemlerının .. hesablarının hepsını bu program ıle sıfırlayabılırsınız. güzel bır yazılım kenarda durması gerekır ..

Buyur  linkide verem
    Hocam 50 mb.. rardan cıkardıgın zaman 150 mb iso halınde oluyor

eğer yapamazsan geri dön hoca ..yardım etmeye calısırz

http://rapidshare.com/files/117848834/ERD_2k7-NECZ.rar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    erd vistada yemiyor.xp görünümünde açıor hiç bi işe yaramıyor..şifre yüzünden format format atmak zorunda kalmıştım

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    bir linux live cd ile yemez mi ki :|

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

hacım geçen gün konuşmuştuk bunu yawss şifre kişiye özel bişey bi programla kırılabiliyosa ki kırılabiliyo böyle güvenliğin ben taa.. benim makinamdaki verileri önüne gelen iki üç programla alabilecekse böyle işletim sisteminin ben ta.. ssee sse sse

hea şöle şeyler konuşuyo başka bi hesap varsa makinada ordan girip diğer kullanıcıyı sıfırlayabiliyomuşuz bi dünya da program var bu işi yapan recovery cd si varsa itele gitsin.. önemli şeyler yoktur inş..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bende unutmuştum....

format attım geçti..

konfiçyüs nedemiş..." format herşeyin ilacıdır "  

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------
    erd vistada yemiyor.xp görünümünde açıor hiç bi işe yaramıyor..şifre yüzünden format format atmak zorunda kalmıştım

hatan var. Erd'nin ara yuzu zaten Xp gorunumunde. Senin yapacagin Erd acilinca locksmithi calistirmak hepsi bu (sanirim bu sekilde tam emin degilim) (turkcesi cilingir)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gece48
    gece48's avatar
    Erkek
    yahu şunu adam akıllı vista da deneyen yokmu.? Zormu bu kadar test etmek....

:))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

Yeah bunu yazdı:
    bir linux live cd ile yemez mi ki :|

aynen linux live cd ile yapabilirsin 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gece48
    gece48's avatar
    Erkek
    lütfen çözelim arkadaşlar bu olayı.. vistada oturum şifresi sıfırlanabiliyor mu.? Evet yada hayır kısa bi cevap bile yeter.!!

:))
Toplam Hit: 2596 Toplam Mesaj: 10