folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Vista"Daki Tek Sorunum (Ses)

Vista"Daki Tek Sorunum (Ses)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    http://img510.imageshack.us/img510/4794/soundwt9.jpg

creative sound blaster audigy value ses kartım var,
    creative dandikte olsa ilk driverleri çıkardıki resimde göründüğü gibi 5+1, 7+1 gibi seçenekler var (benim ses sistemim 7+1). 7+1 i seçtikten sonra next diyerek ayarlamaları yapıyorum ve finish e kadar geliyorum, fakat test sırasında tüm sistemden ses gelmesine rağmen media playerde müzik dinlerken sadece 2'sinden geliyor.. sebep nedir acaba :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    oyle bi sorun bendede vardı nasıl cozdum hatırlamıyorum ama :D biliyorum bana kesin manyak bu ya demisindir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    manyak manyak değilim süper zekayım demen gerek :P

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    daha önce vista sistem kullanmadım öncelikle onu belirteyim, sorunun çözümüne gelince, değişik bir yorum bulunayım.. Ses sistemini 5+1 e göre kur ve dene.Sonuç olumsuzsu driveri güncelleştirerek 7+1 e göre ayarlama yap. Bakarsın belki tutar ;)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    yok ertan hoca ikisinden ses geliyor sadece :) creativenin yaptığı mallığın haddi hesabı yok ses kartı üretiminde bir numaralı bir firma neden zamanında çıkarmaz driveri anlayabilmiş değilim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cyber
    Cyber's avatar
    Erkek
    Creative ın yüklemiş olduğu applicationların birinde CMSS diye bir şey var onu açman lazım yoksa tüm uydulardan ses alamazsın.

MCSE,MCDST gokhan@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    peki onu nasıl acacaz :)

Toplam Hit: 1025 Toplam Mesaj: 7