Vistadaki Wireless Bağlantı Problemini Çözemedim
-
şimdi benim bilgisayarımda vista yüklü. Evimdeki kablosuz modemle sorunsuzca internete bağlanabiliyorum. Ancak okuldaki kablosuz ağdan bir türlü internete bağlanamıyorum. Bilgisayar kablosuz ağı görüyor ver "güvenli olmayan kablosuz ağ" diyor. Sonra bu ağa bağlanmaya çalıştığımda bu ağa bağlanmıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Bu sorunu bir çok arkadaşım yaşadı ancak bir türlü çözüm bulamadık. Halka açık olan ağlara bağlanmıyor vista. Bu sorunu nasıl çözebiliriz. Teşekkürler. (bu arada aynı yerden xp yüklü bilgisayarla sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyoruz internete)
-
Aynı problemi bende yaşadım, vista'nın güvenlik duvarıyla alakalı bir durum sanırım. Ağ bağlantılarını yeniden yapılandır.
-
Bu sorun hakkında internette birçok arama yaptım ama işe yarar bir şey bulamadım. Anladığım kadarıyla bu sorunu yaşayan yüzlerce insan var ama bu sorunu çözen kimse yok. Ben de aynı problemi yaşamıştım diyorsunuz. Bu sorunu çözebildiniz mi? Ağ bağlantılarını tekrar yapılandır diyorsunuz da bu nasıl olacak?
-
Aynı problemi bende yaşıyorum. Yapılabilecek herşeyi yaptım ama sonuç alamadım.Sanırım en iyisi üstüne XP yi kurmak.Akşamada bunu yapacam zaten.
-
Aslında benim bilgisayarda hem xp hem de vista yüklü. vista bağlanmadığı zaman xp ye geçip ordan bağlanıyorum. Ancak yeni alınan bütün bilgisayarlarda hep vista yüklü. Bu vista yüklü bilgisayarların tamamına da xp kuramayız. Bu iş nasıl olacak valla. Güvenlik duvarı engelliyor diyorlar ama güvenlik duvarını da kaldırsan bir şey değişmiyor. Ağı güvensiz olarak algılıyor. Ağı güvenli olarak göstermenin bir yolu olmalı.
-
bende vista kullaniyorum fakat hic boyle bi problemle karsilasmadim.suan bile komsunun wireless'inden baglaniyorum(guvenli olmayan ag diye tabir edilen ag uzerinden)
-
makinanda norton mu kurulu?
denetim masasindan guvenlik duvarina girip internet guvenlik ayarlarinda ya ozel maddeler olusturucaksin ya da tamamen kapaticaksin.
bu sekilde sorunu cozersin
-
Büyük olasılıkla sınırlı bağlantı veriyor olmalı. Makinaya sabit ip vermen yeterli olacaktır
-
Yok arkadaş olmuyor olmuyor olmuyor. Allah aşkına şu problemi halledin. Valla kırıcam şimdi bilgisayarı. Yeni almama rağmen Vista ile internete giremiyorum. Ethernette sorun yok çünkü XP kurdum onda girebiliyrum. 10 kere de Vista kurdum. Bir Ultimate bir Home Premium. Hiçbirinde internete girmiyor. Lütfen yardım :S
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------
Yok arkadaş olmuyor olmuyor olmuyor. Allah aşkına şu problemi halledin. Valla kırıcam şimdi bilgisayarı. Yeni almama rağmen Vista ile internete giremiyorum. Ethernette sorun yok çünkü XP kurdum onda girebiliyrum. 10 kere de Vista kurdum. Bir Ultimate bir Home Premium. Hiçbirinde internete girmiyor. Lütfen yardım :S
-----------------------------hoca modemde mac kısıtlaması olabilir. modem ayarlarını iyi yapılandır.
edit : xp de girip vistada giremiyosan o başka tabi.
-
s.a
bendede böle bi problem vardi 3 gun internete girememişdim deli etmişdi pc beni wireless hata verip duruyodu tekrar kurdum olmadi naaptimsa olmadi en sonunda anladimki işyerindekiler laptopun altindaki duğmeyle oynamiş hani wireless düğmesi oluyo ya:D:Dd bazen çok buyuk sorunlarin çözumu çok kucuk oluyoo