Vistadan Başka Bişe Çalışmıor Problemmm
-
arkadaşlar toshiba bir laptop war bende vista premiun kurulu format atıp xp kurudugumda Driver problemi werior int den indirdiklerimlede bişe yaramıor ne yapmalıyım bu vistadan çok gıcık oldum xp kullanmak istiorum ne yaparsam yapim olmadı anlam weremedim :S:S:S
-
laptoplarda bildiğim kadarıyla formattan önce sürücü yedekleri alınır inşallah o yedekleri silmemişsindir :) daha sonra kurduktan sonra o sürücü yedekleriyle kurmayı deni sürücüleri ;)
-
microsoftun sitesinde kisaca oldu bitti masallah seklinde "Windows Vista kurulan bir pc tekrar eski isletim sistemine donemez'' ibarisi mevcut. Olaki senin notebook vista ile geldi yinede;
Vistayi silip xp kurmak icin : "VistarootPro" kuracaksin.
http://rapidshare.com/files/12952411/VistaBootPRO_3.1.0.rar
SIFRE: eusclup
-
Nasıl yani fdisk atınca dönülmüyor mu? :)
-
abu 8mm Vista'nin sozlesmelerindeki sacma sapan maddelerden biri tekrar yuklemelerde sorun cikabilecegi, buna dayanarak VistarootPro oneriyorum.
-
elimde toshiba sistem kurtarma dvd si war ve otomatik kuruor vistayı ben buna formatta atıorum fdiskde attım da kurdumda xp yi sorun driver
-
-
microsoft 'un saçmalıklarındna bir tanesi daha..
bill gates'in zekasına hayranım yine de.
-
senden etkilenip vista kurayım dedim :) a.q dvd'si yarıda yüklenmeye izin vermiyo 5 ytlilik dvdden çok şey mi istedim ne :S
Toplam Hit: 1002 Toplam Mesaj: 9