folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Vistadan Windows 7 Ye Geçerken Format Atmaya Gerek Varmı ?

Vistadan Windows 7 Ye Geçerken Format Atmaya Gerek Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

evet arkadaşlar illa formata lüzum varmı yoksa direk cd ile yükleyebilirmiyiz. bi de win. 7 yi önerirmisiniz ? vista ile arasında pek fark yok diyorlar da.

ha bi de vista 32 bit kullanıyorum. 64 bite çıkarabilirmiyim ? ya da win 7 nin 64 bitini direk yükleyebilirmiyim.

hani bi de forumlarda windows 7 yi paylaşıyorlar birkaç link halinde. ben onları nasıl program cd si olarak yaparım ? veri cd si olarak değil de hani dışarıda satılan cd ler gibi sürücüye taktığımızda direk yükle seçeneği çıkması açısından ?

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

hocam sorduğun her halt forumda mevcut az buz şeyde sormamışsın :D   forumda biraz araştırma yap çözersin kolay gelsin ;)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

32bit'den 64'e gecemezsin.

ama vista 32'den 7 32'ye gececeksen, vista calisir durumdayken 7cd'sini tak, sonra setup.exe'ye tikla ve simdi kur'de sonra kurulumu degilde guncellemeyi sec.

la liberte ne meurt jamais.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

Spyware__007 bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam sorduğun her halt forumda mevcut az buz şeyde sormamışsın :D   forumda biraz araştırma yap çözersin kolay gelsin ;)

-----------------------------

e zaten araştırdım. ama tam olarak sağlıklı bir cevap yok. biri başka bişey diyor öbürkisi başka bişey :D

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

forumlardan indirdiklerinide once daemon tools yardimiyla sanal bir disk okuyucu yaratiyorsun, mount image deyip indirdigin iso'yu seciyorsun sonra nero veya benzeri programlarla cd kopyala deyip, mount ettigin cd'yi seciyorsun.

sonra dedigin gibi bootable oluyor.

la liberte ne meurt jamais.
Toplam Hit: 1149 Toplam Mesaj: 5