Visual Basic 6.0 !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sarikamis
    sarikamis's avatar
    Erkek
    arkadaslar Visual Basic 6.0 turkce yamasını arıyorum yardım ederseniz cok sevinirim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek
    bildiğim kadarıyla vb'in türkçe yaması yok, bir zamanlar bende arıyordumda ordan biliyom...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Erkek
    Bende döngüleri türkçe yapacak bir yama aramıştım ama bulamadım (if...then, for next..etc. gibi) Bulan arkadaş olursa banada haber versin. 
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    walla bende aradım bulamadım...dongulerin zaten turkce olması bence imkansız,çünkü döngüler vb nin kodlama dilinin bir parcası turkcelestirilemez...Ancak programın menuleri turkce olabilir diye dusundum aradım ancak bulamadım..Sanırım diger arkadaslarda bulamamıs ..Olsaydı birimizden birimiz bulurduk die dusunuorum..Saygılar...

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falca
    falca's avatar
    Erkek
    www.shanex.com   dan araştırmanı tavsiye ederim,bElki bulursun.

Was here...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Erkek

Ciddi olamazsın.... Hemşo bare sen düşme ya :)

Winamp, Nero gibi son kullanıcının kullandığı programların Türkçe yamaları olmasını anlarımda, birşeyler yaratmak için kullanılan profesyonel programların ısrarla Türkçe sini aramayı anlamam, bu kadar kolaya kaçmak ayıp oluyor.Zaten VB menüler Türkçe olsada ne değişecek anlamadım.Yazıdığın kodlar bir kere Türkçe kaynaklı değil.

Toplam Hit: 2367 Toplam Mesaj: 6