Visual Basic Algoritma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek

iyi akşamlar müridler..benm yarın ümerik analizden sınavım var ve hoca sınavda algoritma soracak bu algoritmayı vb kodlarıyla yazmamızı isteyecek.nasıl yapacağım hakkında en ufak bi fikrim yok:S bi yardımcı olun müridlerim..

Hi!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

müridlerin kim hacı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cado_
    Cado_'s avatar
    Erkek
    nasıl bir yardım istiyorsun ki?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek

Cado_ bunu yazdı:
    -----------------------------
    nasıl bir yardım istiyorsun ki?

nasıl bi program yazıcam onu tam olarak bilmiyorum hocam.döngü mü kulanıcam.ne yapıcam hiç bi fikrim yok.

Hi!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek

manhyak bunu yazdı:

müridlerin kim hacı

kendini müridim sayan herkes.

Hi!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cado_
    Cado_'s avatar
    Erkek
    nasıl bir yardım istediğini söylersen yardım etmeye çalışırız.ancak algoritma hakkında hiç bir bilgin yoksa ve sınavın yakınsa seni kralı gelse kurtaramaz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek

az biraz bilgim var hocam da çok fazla olduğunu söyleyemicem.gauss-laguerre integrasyonda bir algoritma örneği lazım hocam bna kısacası.

Hi!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek

yarımcı olacak kimse yok mu?

Hi!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JCARLOS
    JCARLOS's avatar
    Erkek
    bızım numerıc dersınde de benzer uygulama vardı.ama bız matlabda tekrar yapıyoduk cozumu.buyuk ıhtımal oyle yaptırırlar. ornegın cozum dıyelım kı x yontemıyle cozulsun.mesela a<0 ıse z denklemı a>0 ıse t denklemı.senın bunu VB kodlarına donusturmen lazım if else vb. kodlarla.yanı en azından ben hoca olsam boyle yaptırırdım:) kı numerıc dersı ıcın kodlama kısmı cok onemlı degıl dıye dusunuyorum sadece pratık acısından yaptırırlar gıbıme gelıyor.matlab kodlarını ıncele belkı bıraz fıkır edınırsın.su an tek fonksıyon bıle hatırlamıyorum ne ıse yarıyo dıye ne yazık kı ne numerıc ıcın ne matlab ıcın http://www.mathworks.com/matlabcentral/fileexchange/8067-gauss-laguerre

Coboller
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek

JCARLOS bunu yazdı:
    bızım numerıc dersınde de benzer uygulama vardı.ama bız matlabda tekrar yapıyoduk cozumu.buyuk ıhtımal oyle yaptırırlar. ornegın cozum dıyelım kı x yontemıyle cozulsun.mesela a<0 ıse z denklemı a>0 ıse t denklemı.senın bunu VB kodlarına donusturmen lazım if else vb. kodlarla.yanı en azından ben hoca olsam boyle yaptırırdım:) kı numerıc dersı ıcın kodlama kısmı cok onemlı degıl dıye dusunuyorum sadece pratık acısından yaptırırlar gıbıme gelıyor.matlab kodlarını ıncele belkı bıraz fıkır edınırsın.su an tek fonksıyon bıle hatırlamıyorum ne ıse yarıyo dıye ne yazık kı ne numerıc ıcın ne matlab ıcın http://www.mathworks.com/matlabcentral/fileexchange/8067-gauss-laguerre

çok sağolasın hocam:)

Hi!
Toplam Hit: 1172 Toplam Mesaj: 10