Visual Basic İçin Ne Önerirsiniz[Kitap]
-
s.a hocalar ben vb öğrenmek için bi yerden bi kitap buldum yalnz kitap biraz eski 5-6 sene var yani herif anlatamıyo arkadaş hayır anlatsa 1-2 kere okuyup anlıcam da atlaya atlaya gidiyo şu anda iyi diyebileceğiniz yeni başlayan birinin anlayabileceği bi kitap önerirseniz çok sevinicem şimdiden tşk.
-
visual basic 6.0 yazarı ihsan karagülle ilk çıkan kitabı al. kitapyurdundan sipariş verebilirsin. anlatımı baya güzel bir kitap.
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=37490&session=30260254088253391823&LogID=
-
ok saol hoca bunu alıp bi deniyim bi de bunun "pro" yazanı var o ne oluyo onu da bi söleyiversen
-
pro denilen kitap profesyonel kullanıcılar için. önce ilk kitaba başla sonra proya geç. eğer direk proya geçersen hiç bişey anlamazsın. unutma ilk yukardaki kitaba başla ondan sonra bişeler öğrendiğinde proya geç.
-
tamam ilgin için saol alıcam bu kitabı
-
essanın dediği gibi ihsan karagülle iidir bende pro kitabı vardı 2 3 sene önce gerçi hala var kullanıorum adam güzel yazmış bide sana tavsiem o kitaptan harici böyle bol bol örneğe yer veren bi kitap daha al yayıncısı yazarı önemli değil sadece bol örnekli olsun yeter..
-
Visual Basic ile Programlama 1. Cilt - Görsel Programlamaının temelleri (Memik YANIK). piyasadan kalkmış olabilir.
-
Memik Yanik ' in kitaplarini tavsiye etmiyorum.Borland C++ Builder kitabı almıştım , Delphi diye yazılmış;editleme gereği bile duyulmamış bazı bölümlerde.
-
Alfa yayınlarının kitabını alabilirsin ama sayfası biraz kalın :D herşeyi anlatıyo canın sıkılabilir ama en iyi kitaplardan biri :)
-
hoca bu konuda ihsan karagülle - zeydin pala 'nın yazmış olduğu vbasic 6.0 kitabını öneririm!.
Toplam Hit: 2663 Toplam Mesaj: 10