Visual Basic Kodlar
-
ya beyler visual basic de cok gerekli ve cok kullanılan kodları yazarsanız sevinirim tesekkurler
-
Çok önemli, az önemli kod olmaz.
http://www.planet-source-code.com/ aradığın birşey varsa burada örnek kodlar bulursun. -
cok gereken kodlar yok mu yaw mesela olmazsa olmaz
-
schumimesut,
Öncelikle Visualbasic hakkında birşey bilmedigin yazdıgın daha önceki mesajlardan anlaşılıyor..Şu çok önemli bir koddur bu az önemli koddur aslında şu kod daha çok kullanılır gibi uzayıp giden şeyler ile programcılık olmaz. Hele hele kısa yoldan programcılık yapayım demek hiç olmaz.Öncelikle Programcılık temasını bilmen gerekli, Visualbasic içerisinde Olaylardan yordamlara Apilerden Classlara Activexlerden DLLere kadar uzanan binlerce kodlama vardır.
Programcılık demek düşündügün şeyi kodlamak demektir. Ben cnn ile veritabanını açarım birbaşkası başka birşey ile açar,ben SQLe kayıtta XML teknolojisi kullanırım bir başkası ise INSERT INTO ile. Forumdaki arkadşalar 100 bin satırda yazar ben 200 bin satırda yazarım, bir kayıt procedurenün olmazsa olmaz diye bir özelligi yoktur.
Anlayacagın visualbasicte çok gerekli kod diye birşey yoktur. !! CUkurovanın dedigi gibi önemli kod olmaz...Kod koddur.