Visual Basic Label Not Defined Hatası
-

http://www.tahribat.com/Dokuman-Temel-Visual-Basic-Komutlari-187/3/ bu dökümanı kurcalıyodum ki goto deyiminde sorun yaşadım..koyu kırmızı içindeki "GoTo Git:" satırı hata veriyor..Kodlar fln herşeyi aynen yazdım ama olmuyo.problem nedir?
-
yokmu bi bilen ?
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------
yokmu bi bilen ?
-----------------------------Hocam yanlış anlamadıysam label isminin Git: olması lazım.
Sen iki yere de GoTo Git: yazmışın gibi geldi bana..
-
NmC bunu yazdı:
wasd bunu yazdı:
yokmu bi bilen ?
-----------------------------Hocam yanlış anlamadıysam label isminin Git: olması lazım.
-----------------------------ben resimdeki kodları yazdım aynen..kodlar dökümandan alıntı tamamen,dökümanın adresinide verdim farkettiysen hemen resmin altında :)
-
wasd bunu yazdı:
NmC bunu yazdı:
wasd bunu yazdı:
yokmu bi bilen ?
-----------------------------ben resimdeki kodları yazdım aynen..kodlar dökümandan alıntı tamamen,dökümanın adresinide verdim farkettiysen hemen resmin altında :)
-----------------------------Hocam dökümanı yazan arkadaş hata yapmış olabilir.
Kırmızı ile işaretlenmiş olan "GoTo Git:" kısmını "Git:" ile değiştirip bir dener misin?
-
Goto git:
demişsin ama git bölümünü ayarlamamışsın :) -
NmC bunu yazdı:
Kırmızı ile işaretlenmiş olan "GoTo Git:" kısmını "Git:" ile değiştirip bir dener misin?
-----------------------------döküman renegadealiene ait... dediğin gibi gotoyu silince 1den 10a kadar yazdırıp bitiriyo :)
-
wasd bunu yazdı:
NmC bunu yazdı:
-----------------------------döküman renegadealiene ait... dediğin gibi gotoyu silince 1den 10a kadar yazdırıp bitiriyo :)
-----------------------------rene değil Nurky yazmış :) olur böyle ufak hatalar...
-
NmC bunu yazdı:
rene değil Nurky yazmış :) olur böyle ufak hatalar...
-----------------------------kafam çorba oldu ya kusura bakma :) sabahtan beri winsock ve inet kontrolleri,reverse connection,algoritma fln uraşıyorum,bi yandanda bu...sabah 11den beri beynim buhar oldu... renenin algoritma dökümanını okuyodum ordan şeyolmuş :D
-
goto label: degil label: