folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Visual Basic Net 2010 Veya 2012 Kitap Arıyorum

Visual Basic Net 2010 Veya 2012 Kitap Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

Arkadaşlar basic 6 ile uzun yol aldım ve bir ara verdim şuan 2012 veya 2010 la çalışmak istyorum elinde kitap olan satmak isteyen veya kitap öneren varmı ?

Visual Basic 2010 veya 2012 olması lazım sıfırdan ileri düzey

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

piyasaya iş yapmak istiyorsan vb ile yollarını kes hocam. 6.0 dan sonra vb.net e geçmek yerine c# a yönelmen daha mantıklı. çünkü .net ilanlarının %90-95 i c# oluyor.. ben de vb 6.0 kullanıyordum ama c# a geçtim vb.net yerine.. ama avantajım şu oldu, c#ı iyi bildiğim için ve vb nin de syntaxını bildiğim için vb.net de de sıkıntısız yazabiliyorum.

C#ın syntaxı seni biraz zorlayacaktır çünkü vb ile C tabanlı dillerin syntaxları farklıdır.. ayrıca tipik vb  6.0 ile vb.net in arasında çok benzerlik yok. çünkü .net dilleri referans olarak .net framework u kullanmakta. O yüzden bana göre vb.net öğreneceğine c# a yönelmen çok daha mantıklı olur.

başlangıç aşaması için sefer algan ın kitabını tavsiye ederim. ilk adımın sağlam olarak oop (nesneye yönelimli programlama) öğrenmek olmalı.. ondan sonra gerisini getirirsin..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

daha iyi diyorsun o zaman C# a geçelim ve onun kitabını arıyalım varsa satmak isteyen

ve sormak istediğim C++ ile C# arasında çok fark varmı ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

evet fark var ama benzerlikleri de var.. sen kafanı bulandırmadan c#a yönel.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

kitapta öner bari :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam okumada problem mi var, ilk yazdığım mesajdaki son paragrafa bakar mısın ne yazmışım ? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

hocam okumada problem mi var, ilk yazdığım mesajdaki son paragrafa bakar mısın ne yazmışım ? 

ben yazayım Zahmet Etmesin :D

sefer algan ın kitabı

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 1644 Toplam Mesaj: 7