Visual Basic Net 2010 Veya 2012 Kitap Arıyorum
-
Arkadaşlar basic 6 ile uzun yol aldım ve bir ara verdim şuan 2012 veya 2010 la çalışmak istyorum elinde kitap olan satmak isteyen veya kitap öneren varmı ?
Visual Basic 2010 veya 2012 olması lazım sıfırdan ileri düzey
-
piyasaya iş yapmak istiyorsan vb ile yollarını kes hocam. 6.0 dan sonra vb.net e geçmek yerine c# a yönelmen daha mantıklı. çünkü .net ilanlarının %90-95 i c# oluyor.. ben de vb 6.0 kullanıyordum ama c# a geçtim vb.net yerine.. ama avantajım şu oldu, c#ı iyi bildiğim için ve vb nin de syntaxını bildiğim için vb.net de de sıkıntısız yazabiliyorum.
C#ın syntaxı seni biraz zorlayacaktır çünkü vb ile C tabanlı dillerin syntaxları farklıdır.. ayrıca tipik vb 6.0 ile vb.net in arasında çok benzerlik yok. çünkü .net dilleri referans olarak .net framework u kullanmakta. O yüzden bana göre vb.net öğreneceğine c# a yönelmen çok daha mantıklı olur.
başlangıç aşaması için sefer algan ın kitabını tavsiye ederim. ilk adımın sağlam olarak oop (nesneye yönelimli programlama) öğrenmek olmalı.. ondan sonra gerisini getirirsin..
-
daha iyi diyorsun o zaman C# a geçelim ve onun kitabını arıyalım varsa satmak isteyen
ve sormak istediğim C++ ile C# arasında çok fark varmı ?
-
evet fark var ama benzerlikleri de var.. sen kafanı bulandırmadan c#a yönel..
-
kitapta öner bari :D
-
hocam okumada problem mi var, ilk yazdığım mesajdaki son paragrafa bakar mısın ne yazmışım ?
-
unbalanced bunu yazdı
hocam okumada problem mi var, ilk yazdığım mesajdaki son paragrafa bakar mısın ne yazmışım ?
ben yazayım Zahmet Etmesin :D
sefer algan ın kitabı