Visual Basic Yardım?
-
if döngüsünü bir tişörte basacamda örnek şurada doğrumu değilmi sizce
Sub
İf Jose.Caption="Aşık" Then
MsgBox="Ayvayı Yedi"
Else
MsgBox="Hala Yaşama Uymudu Var"
End If
End Sub
-
MsgBox= ne hacı, MsgBox "buraya yazı" şeklinde olacak, Ayrıca İf değil If. Tişörte basacam dediğin MsgBox ile nasıl bir basma olacak anlamadım ? aklımda şöyle bir şey oluştu, forma bir tişört resmi koyacaksın üstüne label atacaksın gibi, o zaman o labelin caption ını değiştirmen daha mantıklı değil mi ?
-
Private Sub
If Jose.Caption = "Aşık" Then
MsgBox ("Ayvayı Yedi")Else
MsgBox ("Hala yaşama umudu var")
End If
End Sub -
maksat kalabalık olsun :D
if (Jose.Text == "Aşık")
{
MessageBox.Show("Ayvayı Yedi");
}
else
{
MessageBox.Show("Hala Yaşama Umudu Var");
}
-
Ben sadece Baskılı bir tişört yapmak istiormmm yani program yazmıcam tbt tişörtleri gibi var ya gerçek tişörtün üstüne kodları basacamm
İf Jose.Caption="Aşık" Then
MsgBox="Ayvayı Yedi"
Else
MsgBox="Hala Yaşama Uymudu Var"
End If
End Sub
burada bir örnek var
-
bi özentilik yapmayın gözün sevem.
-
hehe hocam bilmedigin seyi niye bastiriyorsun ti sorte D
-
Private Sub exit_Click() ex = MsgBox("Are You Sure You Want To Exit", vbYesNo, "Exit") If ex = vbYes Then Form4.Show Form1.Hide End If If ex = vbNo Then Form1.Show End If End Sub Private Sub Form_Load() Label11.Visible = False Randomize PLAY = (Rnd * 1) If PLAY = 0 Then Label10.Caption = "Player One Goes First" Else Label10.Caption = "Player Two Goes First" End If End Sub Private Sub game_Click() Form5.Show Form1.Hide End Sub Private Sub Label1_Click() If PLAY = 0 Then Label1.Caption = "X" PLAY = 1 Else Label1.Caption = "O" PLAY = 0 End If Label1.Enabled = False Timer1.Enabled = True und = 1 End Sub Private Sub Label2_Click() If PLAY = 0 Then Label2.Caption = "X" PLAY = 1 Else Label2.Caption = "O" PLAY = 0 End If Label2.Enabled = False Timer1.Enabled = True und = 2 End SubŞöyle uzun bişey daha hoş olur rasgele aldım bi projeden :)
-
ya beyler aşktan ben ne yaptığımı biliormuyumm kii :(:...........
-
gowand bunu yazdı:
-----------------------------
ya beyler aşktan ben ne yaptığımı biliormuyumm kii :(:...........
-----------------------------belki sen suan bilmiyo olabilirsin ama yaptigin sey cok amelece