Visual Basic (Yardim)
-
Murridler kodirlar vs vs Benim bir sorunum var Visual basic'e girdim ama tam giremedim kodlarla o bana giriyo Sizlere birsey sorucam.
Ben visual basic 6.0 kullaniyorum elimdede visual basic'in kod bankasi var ordad hazir kodlar var Ondaki kodlarla program yapmak istiyorum. Ama Yapamiyom.Kodlari nereye yapistiracagimi bilmiyorum vede kodlari yapistirdiktan sonra ne yapip exe 'ye cevirmem gerektigini bilmiyorum .Forumdada aradim ama boyle birsey yok :'/ .Visual basicle ilgili kitaplar var ama aradim bulamadim bende aramaya usendim e kitaptan.
Benimde isim size dustuAcaba hazir kodlari nereye yapistirmam gerekiyor yapistirdim diyelim bu kodlarla nasil program yapabilirim ???
-
Sen en iyisi forumdada mevcut olan eğitim setlerinden başla.
Fakat acil bi program varsa şu an boşum vakit ayırabilirim.
-
visual basic 6.0 programını kurup kodlarını çalıştırabilir exe haline getirebilirsin veya visual studio 2008 kur öyle yapmaya başla
ama piyasadaki vb görsel derslerini izledikten sonra yap derim öyle kodbankasından
kopyala yapıştırla program yapılmaz yapsan bile adam gibi bişey olmaz.
-
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------Sen en iyisi forumdada mevcut olan eğitim setlerinden başla.
Fakat acil bi program varsa şu an boşum vakit ayırabilirim.
-----------------------------Acil bir durum yok ta hatyatim boyunca hep program yazmak istediydim ama olmadi :D Ben en iyisi dediginiz gibi egitim setlerinden basliyam :D
-
boşver vb i c++ öğren
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=84415
-
Oyle dedin c++ ogreniyom bu arada c++ 'da O cmd ekrani gibi cikan seyi nasil normal programlar gibi beyaz ekrana donusturebiliyoruz Zor birsey mi :D
-
ahh ahhh yurdum coder'ı (!) :)))