Visual Basic"De Oluşturduğuz .Exe"Yi Belirttiğimiz Klasöre Kopyalama İşlemi
-
Yukarıda da belirttiğim gibi visual basicde oluşturduğumuz .exe açıldığında kendiği bizim belirttiğimiz klasöre kopyalayacak. Çok arama yaptım ama sonuç alamadım. Anlayanlar yardımcı olursa sevinirim.
-
Dim ben As String
ben = App.Path & "\" & App.EXEName & ".exe"
FileCopy ben, "c:/husamettin.exe" -
saolasın hallettim
-
bi de demek istediğin örneğin form1 açtın bi tane label koydun " programın adını ve yolunu girin"Altına bi buton butona bastıgın zaman inputbox acılsın böyle yazsın veya acıklama ekle falan işte örnek : c:/ downloads /nurky.exe " gibimi ?
eğer öyleyse
hoca yarın bi pm at laptopda şimdi laptopuda babam kurcalıyor yarın upload ederim sana :) -
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
bi de demek istediğin örneğin form1 açtın bi tane label koydun " programın adını ve yolunu girin"Altına bi buton butona bastıgın zaman inputbox acılsın böyle yazsın veya acıklama ekle falan işte örnek : c:/ downloads /nurky.exe " gibimi ?
eğer öyleyse
hoca yarın bi pm at laptopda şimdi laptopuda babam kurcalıyor yarın upload ederim sana :)
-----------------------------
bende tam durun beceremedim! diyecektim, dai sen yarın upload ediver. -
Hoca verdigim kodlar calisior,simdi derleyip kontrol ettim.Pmden antivirus uyari verio yazmissinda, ben senin antiwirusunu buradan kapatacak degilim hoca.
Toplam Hit: 2524 Toplam Mesaj: 6