folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Visual C++ .Net Hakkinda Bi Sorum Olucak

Visual C++ .Net Hakkinda Bi Sorum Olucak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek
    s.a arkdsalar ben visual c++ .net i indirdim ama sorun bendemi yada C++ .net te syntaxlar degismismi bilmiyroum ama orneyin cout yada cin gibi komutlari kabul etmiyor hata diyor bi yardimci olursaniz sevinirim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

yukari

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasattt
    hasattt's avatar
    Erkek

#include<iostream>

using namespace std;

bunları yazdıysan ve cout<< şeklinde yazdıysan sorun olmaması lazım. yalnız cin ile cout da << >> yönleri farklı belki ondandır.

E=mc2 ise F=m.a dır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

hasattt bunu yazdı:
    -----------------------------

#include

using namespace std;

bunları yazdıysan ve cout<< şeklinde yazdıysan sorun olmaması lazım. yalnız cin ile cout da << >> yönleri farklı belki ondandır.

sagol hocam devcpp ile alismistim onlari kendi ekliyordu onun bu ise baska bi seyler ekliyordu std yi ekledim oldu gercekten cok sagol 

bide crl project diye bi sey var orda onun hakkinda bilgin varmi bi ara bi yerde okumustum orda yazilan seyler derledigimizde frameworksuz calisiyor bu dogru mu 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasattt
    hasattt's avatar
    Erkek

geniuss bunu yazdı:

hasattt bunu yazdı:

#include

using namespace std;

sagol hocam devcpp ile alismistim onlari kendi ekliyordu onun bu ise baska bi seyler ekliyordu std yi ekledim oldu gercekten cok sagol 

bide crl project diye bi sey var orda onun hakkinda bilgin varmi bi ara bi yerde okumustum orda yazilan seyler derledigimizde frameworksuz calisiyor bu dogru mu 

Ben Dev C++ ve Visual C++ 6.0 kullanıyorum. .Net kodu yazmadım hiç ama muahakkak öyle bir seçenek vardır/olmalı. C# veya visual basic.net için olmayabilir ama C++ için vardır diye tahmin ediyorum.

E=mc2 ise F=m.a dır
Toplam Hit: 1569 Toplam Mesaj: 5