Visual C# .Net Kursları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    arkadaslar izmirde c#.net kurslarını bilen varsa yaza bilir mi fiyatlrını alacam kursa başlıcamda kısmetse ben bucadaki birkaç yere sordum delhpi den başka kursyok muş

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca kursu napacaksin,saglam bir C# kitabi al ,internettende arastir calis....KAynak olarak  Sefer Algan - C#   ve Wrox'un Visual C# Beginning kitaplarini tavsiye ederim...IDe olarakta Visual Studio Express C# i ucretsiz indirip calisabilirsin...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek
    hocam aynen git kitap al kendin ugras dur biraz yavaştan zevk almaya başlayınca gerisi gelir=) pahalı kurslar 2.500den fln başlıodu heralde..express indirmiceksende git visual studio 2005 al korsan cd satan bi yerden=)

" ' "
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek

Visual c# is now unvisual ;P

he bi de "Regular Expressions in Perl6 is now irregular" var, o ayrı :) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    0'dan başlayacaksan ve kitapla kendin çalışacaksan daha azilmli,istekli ve planlı olmanı gerektirir.Kursta daha disiplinli olursun.Fakat yine herşey sana bağlı tabiki orayıda asarsan ayrı.C# dili çok basit fazla zorlanacağını sanmam.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    şimdi arkadaşlar bende 15tane ye yakın ebook birtane microsoft visual c#.net başlangıç rehberi ihsan kara güllenin kitabı 12 tane ve daha inmekte olan egitim vidioları türkce ve ingilizce olmak uzere bide proğramı var ben işt belge almak için istiytorum bir ara kendim c diline çalıştım yarıdan c#.net geçtim benim için önmli olan belge bir yer başvurusam belge işime yarar

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Haci belge bi boka yaramaz...sen isi bildikten sonra belgeye gerek kalmaz...diplomali essek cok piyasada...belge isine ilerde girersin,belge icin kursa gitme bence...yalniz sana tavsiyem izmirliymissin izmirli murid cok ,bos zamani olan muridlerle irtibata gecin grup olusturup  calisin daha verimli olur...kendi aranizda calisin...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    network
    network's avatar
    Erkek

ihsan karagüllenin kitabını şiddetle tavsiye ederim

I Love Software , Software is a life...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    ewet 1 ay önce almıstım 228 örnek uygulama cd yanında hediye verdiler süper bir kitap

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ravage
    Ravage's avatar
    Erkek

zaten ihsan karagülle ve zeydin pala kitapları temel olarak çok iyi gidiyor

fakat tabi yetersiz kaldıkları yerlerde oluyor...

Buralar bizden sorulur... Ravage@tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tramp_66
    tramp_66's avatar
    Erkek

hocam sen kursa git bende 3 tane kitap var ama hala acemiim c# da üç bes kod yazmak içi bitirmio profesyonel olcam diosan ii bi kurs lazim eger ist da okuma sansin varsa bilge adam die bi yer var tek gecerim tavsiyemdir bi arastir ;)

slm
Toplam Hit: 3238 Toplam Mesaj: 11